onsdag 22. juni 2016

Betongsaging pris

Produkter, Dagpris eks. Bensin – Kuttedybde 12cm, 63 827. Dette er ikke det billigste du kan gjøre. Da tar de med aggregat selv for å drive kompressor til.


Dette stemmer ganske bra med en pris jeg fikk for å sage en 20cm tykk betongvegg (210x120) i Bergen. Erik Joys, Torsdag 08.

Noe kjapp på avtrekkeren til å begynne med og kunne ikke gjøre jobben til avtalt pris som også. Sammenlign priser og tidsbruk, velg beste betongsaging, eller forkast tilbudene.


Registrert Dato: Mandag 21. Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring - miljøsanering eller asbetsanering? Konkurransedyktige priser. Tett oppfølging.


Utføre alt fra små hull i vegg eller dekker, til nedsaging av store betongkonstruksjoner. Pigge betong og sette inn sluk i utvendig kjellertrapp.


Dyktige og nøyaktige gutter som tok jobben raskt og effektivt.

Vi er gjerne rådgivere for deg på utfordrende jobber for at du som kunde skal få et best mulig resultat til en fornuftig pris. Vi benytter i hovedsak utstyr fra Husqvarna, Hilti og Pentruder.


Prisen var også god. Få pristilbud nå. Rune Monsen AS er lokalisert i Bergenn. Vi utfører betongsaging, fjellsaging, wiresaging, kjerneboring, betongsliping.


Har du et oppdrag i. Vi har også riverobot. Vi er behjelpelig med å rive gamle bygninger, og klargjøre for nye oppføringer. Betongsaging for større vindu i kjeller. Ta kontakt for befaring og pristilbud.


Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, betongsaging, meisling og. Legg ut jobben på anbud! Det tar kun minutter.


Fyll ut skjemaet. Motta pristilbud. Vi tar også jobber der riving og pigging inngår.

Dette medfører fokus på punktlighet, pris, sikkerhet, renhold og ikke minst. Saging av åpninger i mur og betong, riving av betongkonstruksjoner i alle typer bygg.


LOMMEDALEN BYGG AS har en avdeling. Vi utvider en kum, med fjerning av bærevegg og. Med mange års erfaring og dyktige fagfolk med interesse og kompetanse for faget, garanterer vi deg et godt resultat til avtalt pris.


Eksperter på betongsaging, veggsaging, gulvsaging, kjerneboring samt meisling og riving i Midt-Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.