fredag 24. juni 2016

Ferdighus med utleiedel

Ferdighus med utleie, vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med utleiedel til skrå tomt. Hus med utleie er noe flere og flere vurderer, nettopp fordi inntekten fra en utleiedel kan gi deg mulighet for høyere boliglån og gode.


All-Tid er et moderne og minimalistisk hus med enkel form, utleiedel, knappe detaljer og et klassisk saltak. Når du bygger nytt hus kan du få lavere kostnader ved å bygge en separat utleiedel.


En separat utleiedel på huset lønner seg økonomisk for huseiere. Når du skal bygge et hus med utleiedel, blir valget om å bygge med muligheten for utleie som regel tatt.

Har dere mulighet til å bygge hus med utleiedel, kan det være en svært lønnsom løsning og et skritt nærmere boligdrømmen. Et hus med utleiedel gir økonomiske fordeler.


Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere, kan et hus med utleiedel være løsningen. Denne guiden dekker alt om å bygge hus med utleiedel.


Her går vi gjennom priser, regler, prosess, tidsbruk og mye annet knyttet til hus med utleiedeler. Les mer om skatteregler vedrørende utleie her. Hus som kan bygges med utleiedel.


Vi har flere ferdighus typer som er ideelle med tanke på.

Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer.


Smarte og gjennomtenkte planløsninger gjør Corbel med utleie til et hus der både du og leietaker bor svært godt. Kombinasjonen av store vinduer, panel. Mistral med utleie er et moderne ferdighus med en kvm stor utleieleilighet.


Selv bor du flott på 1kvm med soverom, walk in-closet, og bad. Har du tenkt på å ha utleiedel, praktikantdel eller hybel i ditt hus ? Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen. Mynte er et moderne funkishus med praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde.


Huset har en sprek fasade med både fasadeplater og kledning. Velg størrelse, BRA. Utleiemulighet i ditt hus. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov.


Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Alsvåg - moderne hus med utleiedel.


Funkishus med utleie - Marius er et funkishus med stor terrasse og utleiedel på både skrå og flat tomt. Finn på my- hus.

Skal du bygge nytt hus bør du vurdere å bygge en utleiedel. Det vil ikke bare være en smart investering for fremtiden, men en utleiedel kan faktisk oppfylle.


Kostnader ved å knytte utleiedel til eksisterende bolig ved behov. Erik Larsen, daglig lederi Hellvik Hus Stavanger, oppfordrer alle til. Kanskje ønsker dere at huset skal ha utleiedel ? Størrelse (BRA). Folk har ulike grunner til å bygge hus med utleiedel, og fordelene kan både være knyttet til økonomiske og familiære eller andre hensyn.


Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk. Se våre hus og hytter! God takhøyde, luftige rom med mye dagslys, stor terrasse og utleiedel i underetasjen er bare noen av kvalitetene til dette lekre huset.


I underetasjen har den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.