tirsdag 19. juli 2016

Legge parkett på ujevn betong

Situasjonen min er at jeg antageligvis har en del ujevnheter på gulvet. Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før. Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for "knirk".


Enten du skal legge nytt gulv på betong, tregulv eller gulvbelegg må du sørge for at. Det kan være lurt å ha et mellomlag av ullpapp eller parkettunderlag.


Skal du legge parkett, er godt forarbeid halve jobben.

Det er altså ikke store rom for ujevnheter. Hvis du har et ujevnt undergulv, anbefaler vi å bruke avretningsmasse, forteller. Legg fuktsperre på betonggulv og deretter et underlagsprodukt som er.


Om du skal legge gulv av laminat, parkett eller vinyl, er fremgangsmåten forholdsvis lik. Har du ujevnheter i undergulvet, legger parketten feil eller fått. Nivåujevnheter som overstiger mm pr kvadratmeter bør.


Mindre ujevnheter vil oftest bli rettet opp av underlagsmaterialet du benytter. Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid.


Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør du.

Lær hvordan med MAXBO. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Du kan legge nye når det nye tregulvet er på plass. Hvis undergulvet er ujevnt, bruk pussebrettet og.


Betonggulv som ikke tidligere har vært ment for legging av parkett må normalt avrettes, da parkettgulv krever et planere underlag. Flytende gulv: Ujevne.


Deretter kan kunden velge å høre på ham og utbedre underlaget, eller å ta risikoen for at knirk oppstår. Da skal det opprettes en skriftlig kontrakt. Stadig flere produsenter kan tilby parkett med klikk-system som erstatter liming. Et ujevnt undergulv gjør leggingen vanskelig og resultatet kan bli.


Problemer som ujevnt undergulv, fuktighet og lydoverføring kan løses ved hjelp. Hvordan legge parkett på betonggulv med varmekabler? Gulvet er i betong med innstøpte varmekabler. Dette kontrollerer du ved å legge et rettbord på kant oppå bjelkene, og se om det rir.


På et betonggulv der det skal legges gulvbord eller parkett rett på, må. Et underlag vil kunne utjevne mindre ujevnheter i gulvet. Ved underlag på betong eller på gulvvarme, skal det alltid benyttes fuktsperre. Enten du har betong, trebaserte gulv som er lakkert, malt eller oljet, plategulv, laminat, linoleum.


Ujevne betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse.

PARKETT - FLYTENDE LEGGING OG HELLIMING. Kjellergulv eller betonggulv : Sparkle eventuelle ujevnheter. Ujevnheter i undergulv kan utbedres ved sparkling.


Er det betonggulv eller gulv med varme, skal du alltid bruke fuktsperre, til andre gulv trenger du ikke. Malte eller lakkerte heltregulv, betong, plategulv, et kompakt. Den bærende konstruksjonen leveres ofte med forholdsvis store ujevnheter, f. Du må legge ullpapp eller tynn skumplast under laminatgulvet hvis det ikk er noe under laminatet. Dette utjevner ujevnheter i betongen, og det er som en annen.


Er gulvet ujevnt, kan du oppleve knirk og svikt i gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.