torsdag 28. juli 2016

Linoleum polering

Ved levering fra fabrikk er linoleum ferdig overflatebehandlet, og det er ikke behov for å behandle gulvet med polish eller voks før det tas i bruk. Noen ganger har den gamle linoleumen ha fått hard medfart.


Halvharde gulvbelegg - linoleum kontra vinyl. Vedlikehold av linoleum. Linoleumsbelegg er lett å holde rent.

Det holder med tørrmopping eller fuktig rengjøring med pH-nøytralt vaskemiddel, f. Det finnes ikke gulv som er helt vedlikeholdsfrie. For å friske opp overflatene anbefaler vi at det utføres vedlikeholdspo- lering etter behov – tørrpolering, alternativt.


Trenger ikke å bruke kjemikalier som kan skade gulvet, særlig linoleum. Ved polering av gulv bruker vi high-speed maskin med pads for å polere opp. Daglig renhold: Til. Bona Lino Prime.

Vinyl floor restoration and Cleaning Cambridge. Ved sterk slitasje kan et nytt lag polish påføres manuelt. Behandling med oppskuring, boning og polering bruker vi oftest på gulv med overflate av linoleum og vinyl. Den kan enten brukes alene eller som et underlag før polering med spraypolish.


Gulvet skal tørke helt mellom påføringene og før polering. Polishen passer. Renex vedligeholder dine gulve, så de holder sig flotte. Dette gjelder spesielt for linoleum.


Kontakt os for et tilbud på rens, polering og behandling. Denne maskinen tilbyr et komplett system for polering med poleringsmaskin, ulike. Støvsuging, alternativt tørr- eller fuktmopping.


Maskinelle metoder anbefales. Elastisk polish velegnet til highspeed- polering, spesielt. Forbos møbel linoleum, også kalt Desktop, er et naturlig overflatemateriale som setter kronen på verket for alle eksklusive møbeldesigner, som skrivebor stoler.


HOPP TIL INNHOLD.

Trygg rengjøring av linoleum. PVC og linoleum. For enkel polering i hjørner og under møbler. Vejledning i vedligeholdelse af gulvet. DIAMANT POLERING. Diamanterne i rondellerne gør ikke blot effektivt rent - de polerer samtidig gulvoverfladen. AV LINOLEUM SLIPING OG HVITOLJING AV HELTREGULV RENS OG. Betonggulv sliping og polering av betong TOBB BYGGDRIFTAvd. Håndbeskyttelse. For arbeider med linoleum, Softcut og Mastercut. På denne måde kan man give de eksisterende gulve nyt liv.


Tarketts linoleum er homogene, fremstilt i ett lag for optimal slitestyrke og miljømerket med Svanen og Cradle to Cradle Silver. Arkitekt Thomas Hjort fik en dejlig overraskelse, da han gik i gang med at rense det gamle linoleum.


Det blev et smukt resultat, der passede til. I-VAX bruker man for alle typer rengjøringsmetode som mopping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.