torsdag 21. juli 2016

Ottos gulvsliperi

Enkelt sylindersett for balkongdør med tilhørende nøkler. Settet har avstandstykke og medbringer for espagnolette som er ferdig tilpasset for H- balkongdøren i. Elektronisk sikring av vinduer og balkongdører. Du kan for eksempel utstyre dørvrideren på balkongdøren med låssylinder og nøkkel.


Selges pga feilbestilt størrelse. Alle detaljene sees på det ene bilde. Hvis du skifter til en Assa lås må du bytte sylinder også, men i mange tilfeller kan det være. Har en Husmovindu balkongdør hvor jeg snart ikke kan lukke den.


Ottos gulvsliperi

LåsAS leverer tjenester og produkter innen lås og sikkerhet. Vi er ansatte og har kontor samt lager sentralt lokalisert på Lørenskog. Våre servicebiler er på f. Forsikringsselskapene har etablert en godkjennelsesordning for lås og belag. Dokumentet inneholder i tillegg informasjon og krav til ulike løsninger og.


Balkongdørene har som standard håndtak. Låssylinder balkongdør inn eller utside, pr stk. Med en lås som er tilpasset ditt behov, er det mindre trolig at noen vil stjele tingene dine.


Ta gjerne en titt på låsens forsikringsklasse også, sånn at det står til dine. Man er ikke lenger avhengig av den fysiske nøkkelen. Her har jeg foreløpig ikke elektronisk lås men med sluse ut i garasjen og fjernbetjent garasjeportåpner antar jeg at dette blir min ekstra dør inn.


Se hvorfor du bør skifte til elektronisk lås fra Yale Doorman. Når du overtar en bruktbolig, bør du gå over låsene i ytterdør, balkongdør, boder og garasje.


Ottos gulvsliperi

Lyssand balkongdører har trinnløs luftestilling som standar og kan også leveres med. Ved å skifte ut dørgrepet til et med lås, kan du med ganske liten innsats gjøre huset ditt langt mer innbruddssikkert.


For mål se teknisk informasjon. Sikre det du har kjært! Vår klasse sikkerhetslås motstår det meste. Vil derfor ha en utvendig kodelås for en balkongdør som er.


Hus, hage og oppussing: Har en typisk verandadør med fastmontert lås innvendig. Glassileggingen skjer på samme, solide måte som i Giljes vinduer. Alle balkongdører leveres standard med lav terskel for å lette passering. Den kan også fås med lås inne, ute, eller begge sider.


U-verdi og karmbredde. Oval og rustfri. Nettbutikk Butikk. Les mer Les mer. LÅS YALE DOORMANN SORT. Som tilleggsutstyr leveres døren enten med sylinder innvendig, utvendig eller på begge sider.


Ottos gulvsliperi

Det er faktisk veldig enkelt å bytte en låsesylinder. Stort sett trenger du bare en skrutrekker – og selvsagt en ny sylinder. For å få tak i riktig type. Dør: Innadslående balkongdør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.