fredag 1. juli 2016

Parkett eik grå

Den delikate fargen gir. Gulvet har et slitt og håndsaget uttrykk. Laminatgulvet har en struktur i overflaten, som gjør gulvet mer lunt å gå på. En flott 1-stav parkett med ekstra mattlakkert og børstet overflate for en ubehandlet effekt.


Parkett eik grå

De siste trendene. En av de siste trendene er grå tregulv – med nyanser som minner om alt fra. Vi ser lyst ubehandlet tre, ja til og med furu vender tilbake. Da gjerne i kombinasjon med mørke treslag som eik og valnøtt.


Parkett eik grå

PARKETT EIK VIENNA. Trestavs parkett er tre staver satt sammen til ett bor og gir variasjon og nyanser i treverket.


Overflaten er hardvoksoljet, og det vakre naturlige spillet med kvister og struktur gjør dette til et førstevalg for den stilsikre. Opptil 42% på parkett, laminat og vinylgulv fra Pergo! Henter flere treff. Vis flere treff.


Vi har også den beste prisen på 6andre parketter. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode. Nå går vi vekk fra det hvite og mot naturlig varme farger som brunt og grått. Pigmentert eik, lys grå og beige gulv er gode valg, sier Evelyn, som.


Jordnært og brunt. SAGA Herringbone er en unik og vakker. Eik Warm Grey fra Boen. Mørk parkett er av eik og er først beiset i ulike prosesser før overflaten er mattlakkert.


Mørke parkettgulv skal ha en brungrå farge, og ikke med innhold av rødt. Klassisk fiskebensparkett med enkelt klikksystem. Elegante overflater i eik, korte og smale staver er et utmerket valg for deg som ønsker en tradisjonell.


SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs. SAGA Classic har klikksystemet 5Gc – enkel og rask. Sortering: Harmoni - Denne kvaliteten har.


Parketten er av eik cottage grå mattlakk. Bli kjent med utvalget hos. Deco parkett rustikk eik lys eik. Det er en perfekt "nøytral" farge, ikke så sterk i seg selv, men støtter både andre farger.


Hvit eik kan være bestillingsvare. Grå eller hvit eik. Brand: Decoparkett. Velg fargeprofil. Any, CMYK (print). Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Lagret fra fargerike.


Parkett eik grå

Et veldig godt valg hvis du vil ha et moderne gulv og en levende. Se våre forskjellige. Bestillingsvare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.