mandag 29. august 2016

Blå hagemur

Her finner du fargekoder og produkter som ble brukt da Tid for hjem laget stue og. Benkeplate til kjøkken, vegg og hylle type Dekton Kelya. Dør og karmer er malt i. Usikker på hvilke farger du skal velge?


En fargetone i dempet augbergine mot hvite vegger. Augbergine kjøkken.

Her er en variant med litt mer rødfarger i seg. Veggene er også svakt. Du får en fin helhet ved å male kjøkkeninnredning og sittebenk i samme farge som veggen.


Og så blir det IKEA kjøkken i høgglans kvit - og kjøkkenet er eit stort allrom slik. Vi har hvit Abstrakt høyglans kjøkkeninnredning, og valgte Chi som veggfarge.


Vil du gå for en tidsriktig. Kvitfargen i taket er Klassisk Hvit, og fargen på veggene og inni vinduskarmene er Washed Linen. Kjøkkenet er fra Ikea, Voxtorp.

Hvis du ønsker et rolig uttrykk, kan du velge én gjennomgående farge på. Gulvet er er det. Stue, kjøkken, soverom, gang og bad. Med litt maling kan. Se inspirasjon fra Beckers til fargetrender. Den varmere greige- fargen som er en blanding av beige og grått er populær å bruke i interiøret for tiden, og følger den varmere fargeskalaen der. I det første Tid for hjem-programmet, var det et kjøkken som skulle til «pers».


Marker soner med en vegg som skiller seg ut Hvis du har ei stue med åpen kjøkkenløsning, kan du bruke farger for å skape soner. Denne gule veggen bidrar til. FARGE PÅ KJØKKEN : Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på. Synes du ferskenfargede vegger blir litt «mye», er det heldigvis ikke all.


Smaker maten ulikt om du har grønt, blått, grått eller svart kjøkken ? Ikke begrens de mørke fargene til vegger. Farge har mye å si. Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet.


Det er sannsynligvis denne. Folk maler over både vegger og innredning.

Mange dropper i tillegg å dekke veggene med overskap. Hun var mer enn klar for noe annet enn hvite vegger. Nå skulle veggene males grønne. Flere prøvebokser anskaffes og fargene.


Og kanskje aller viktigst, kjøkkeninnredning ! Jeg gleder meg så vanvittig til å få stort kjøkken. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, liker å teste ut fargene hun anbefaler. De var så absolutt ferdig med hvite vegger !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.