onsdag 31. august 2016

Leie terrassesliper

Leie terrassesliper

En gammel terrasse kan lett bli fornyet ved å slipe den ned og vaske før du igjen beiser den. En terrassesliper gjør jobben enda enklere. Terrassesliper Blitz med spesialbørste. Begge maskinene er inkludert i leieprisen ! Veldig mange har i dag treterrasser som må vedlikeholdes.


Leie terrassesliper

De fleste bruker i. Skånsom og effektiv renovering av terrassegulv i tre. Rens ditt terrassegulv med Blitz TRM 3børstemaskin. Ta kontakt i dag for en nærmere leieavtale.


Her har vi satt opp ulike utleiepakker med priser på slipemaskiner, tilpasset forskjellige slipeprosjekt. Hos Obs Bygg kan du leie verktøy til de aller fleste formål. Maxbo leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Vi tilbyr maskinutleie for alle behov. Støtte hele veien fra behovsanalyse til installasjon! Ikke noe er bedre enn en ny, vedlikeholdt terrasse! Etter år i solen hus og hage.


Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til butikk.


Varierer fra avdeling til avdeling om produktet inngår som en del av terrasseslipesettet eller leies ut separat. Se video av maskinen. Arbeidsbredde: cm. Båndstørrelse: 200×5mm.


Det kan også monteres trappetralle på maskinen for enklere transport. Pris kr 99- pr dag. Hos oss kan du leie slipemaskiner av høy kvalitet som gjør jobben uten å støve ned hele rommet.


Leie slipemaskin? Mylift har over 3. Finner du ikke det du leter etter? Eller er det bare slitt? Sliper ca 30mi timen. Vi har nå fått inn terrassesliper til utleie. Vi er Østfold største kjedeuavhengige utleiesenter for maskiner og utstyr. Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Alle priser er eks.


Leie terrassesliper

Utstyret leier du hos din lokale byggevarehandel. Tips: Er det mye regn, eller dugger det mye der du bor, kan kanskje denne terrassebeisen. Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen. Vi leier ut dette utstyret.


Fordeler ved utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.