tirsdag 30. august 2016

Male våtrom

Male våtrom

Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Vurderer du å male bad? Her får du tips om hvordan, farger på badet, gulv og tapet. Det trenger ikke være så dyrt.


Bli inspirert her! Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål. Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Den gangen måtte man varme opp vann på komfyren, og fylle opp badestamper og kar med bøtter, for at man skulle få seg et skikkelig bad.


Male våtrom

For å få fortgang i. JOTAPROFF Aquatech inngår i Jotuns godkjente våtromssystem, og er en slitesterk våtromsmaling med. I denne filmen lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom. LADY Aqua våtromsmaling inngår i. Jotun har her utviklet en serie produkter som kan benyttes på bad og andre våtrom.


Gjør du dette riktig fra starten, så lover produsenten at dette. Hvor varmt skal det være før du kan male huset? Jotun Lady Aqua Silkematt Våtrom er en våtromsmaling med en glans på 10.


Ved å male bad med våtromsmaling kan du pusse opp badet for en rimelig penge. Her har et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng blitt. Bruk både grunning og maling beregnet på våtrom når du skal male. Feilkonstruert overgang mellom gulv og vegg.


Er ikke overgangen. Tapet og maling til bad. Har du funnet fargen din til badet? Her ser du våre mest populære farger til.


Lys eller mørk spiller ingen rolle, kjenn etter og velg etter din stil og personlige smak. Til slutt, velg alltid produkter som passer for våtrom når du maler på bad. På vaskerom, bad og kjøkken er det viktig med maling som tåler vask og fuktighet.


Male vegger og tak. Bruk maling som er egnet for våtrom. Det er spesielt viktig med kvist- og sperregrunn når det skal males med lyse farger. Mørke farger vil dekke.


Male våtrom

Vi leverer komplett renovering av badet ditt. Bilde av godkjent. Forarbeid: Underlaget skal være rent, fast og tørt: Tidligere malte flater rengjøres med Jotun Spesialvask før maling og nedmattes med slipepapir.


Når du skal male bad og andre våtrom er det spesielt viktig å velge riktig maling for å unngå fuktinntrengning. Jotun våtromsystem og Lady Aqua er fuktbestandig. Beste råd må derfor være å bruke våtromsydtemet til enten Norsjø eller Jotun og deretter male til slutt med deres våtrom maling. Vi utfører arbeid innen innvendig og utvendig maling, gulvbelegg og våtrom for kunder i Trøndelag.


Med denne komplette huskelisten blir det både hyggeligere og lettere å male. En kombinasjon av lim og grunning (maling). Inneholder mugghindrende midler. Danner sammen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.