mandag 15. august 2016

Sliping av gulv bergen

For de fleste gulv. Tellnes gulvsliping har lang. Vi utfører jobber for private og bedrifter i Bergen og omegn. Gulvsliping bergen as.


Ved sliping av tregulv er det viktig å bruke de profesjonelle og moderne maskiner. Mange års erfaring og helt nytt utstyr garanterer høy. Profesjonell legging og sliping av tregulv og parkett. Skal du slipe ditt gulv ? Flere typer behandlinger.


Ring idag Slip imorgen. Vi tilbyr snekkerarbeid og rehabilitering av hus og leilighet. Bergen Parkettservice AS er din gulvspesialist. Ingen jobb er for stor eller liten.


Utfører sliping og behandling av alle typer tregulv og trapper både for private og bedrifter. Sliping Bergen - parkett, banemerking, tregulv, cylindrical, gulv, allmennpraksis, boning, massivparkett, barnetannpleie, sliping, gulvbehandling, akutt tannlege.


Stort sett alle tregulv som går under betegnelsen heltre eller parkett kan slipes om det ikke har blitt slipt utallige ganger tidligere. Heltre har mye å. Hvilke gulv kan slipes ? Før du begynner å tenke på å slipe gulv, må du sjekke at akkurat ditt gulv er egnet for sliping. Lamellparkett har et topplag i massivt tre.


Nyhaugåsen Bergen (Vestland). Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv. Gratis befaring. Støvfri parkett- og gulvsliping. Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet. Leiligheten har stort oppussingsbehov blant annet bør gulv slipes, noen steder skiftes. Create New Account. Fyllingen Maskin As. Sædalsvegen Bergen.


Sliping av gulv bergen

Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen, selv uten å legge på et belegg. Maskinen er utstyrt med tre slipeskiver og brukes i all hovedsak til sliping av parkett. Leveres med slipepapir fra korning til 12 dette kommer i tillegg til.


Sliping av gulv bergen

Legge parkett eller gulv ? Vi selger og legger alle typer heltregulv. Alt innen parkett, tregulv og fliser. Vi sliper, vedlikeholder og monterer alle typer gulv.


Sliping av gulv bergen

Vi hjelper deg med sliping og behandling av gulv. Bred erfaring og kompetanse innen sliping og behandling av tregulv og trapper. Ellers vil du fort komme til å bruke flere penger på slipepapir og leie av maskiner, enn du skulle ha betalt dem for å slipe gulvet. Du risikerer også.


Når gulvet er slipt står du også fritt til å velge en ny behandling enten det er lakk, olje, maling eller et beiset. Er gulvet slipt tidligere må du sjekke at det er mer å slipe på.


Image: Rekordsmitte i Bergen - innfører nye tiltak. Gode referanser og gratis befaring i stor Bergen. Lakkering av gulv. Utleie av maskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.