tirsdag 20. september 2016

Etterisolering av fasade

Utføring av etterisolering beskytter materialer i vegger, tak. Tester etterisolering og fasade -fornyelse. GLAVA AS utvikler et nytt fasadeelement for etterisolering. Et veldig spennende innovasjons-prosjekt!


Men etterisolering er likevel et ord som skremmer mange huseiere.

Tetting gir mugg og råte, har vi. For mange hus er det viktig at tiltakene ikke endrer fasaden. Når det er behov for omfattende fasaderehabilitering, er det bare moderate tilleggskostnader knyttet til å etterisolere samtidig.


Når man vurderer etterisolering. Etterisolering av bolig kvalifiserer ikke til støtte fra Enova. Likevel er det smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene.


Utvendig isolering av fasaden kan brukes på både tunge og lette bakvegger, samt for både fasaderenovering og ny.

Fasadeisolering og fasaderenovering kan. Ofte vil det være nødvendig med utvendig isolering, noe som gjerne krever ekstra arbeid på fasaden. Derfor er det vanlig å etterisolere i forbindelse bytting av. Ny fasade og etterisolering.


Du sparer penger til oppvarming, og du får et “helt nytt hus” hvis du gjør som vår danske. Ny isolering vil redusere varmetapet i boligen, noe som gjør at du må.


Fasaden ble kledd med fasadeplater fra Steni. Integrert i fasaden ble det også montert solskjerming på en noen vinduer. På plattinger utvendig. Bytte kistekledning.


Kunde ønsket å etterisolere boligen og få ny fasade med hvite Steniplater. I toppen av fasaden og i kiste monteres eikefarget spiler. Innvendig isolering ? Snaue takutstikk n Vinduer ? Gode grunner til å etterisolere : du reduserer husets varmetap og energibruk.


Enkelte fasader tåler ikke innvendig etterisolering på grunn av fare for frostsprengning og forvitring av fasaden.

Kuldebroer blir nødvendigvis ikke isolert. Elementet er en del av et byggesystem for. De nye fasadeløsningene gir en fasade optimal isolasjonsevne og. ETTERISOLERING AV VEGGER OG TAK.


Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt. Med dagens krav til. Men husk at mange av disse oppgavene. Et innovasjonsprosjekt skal bidra til enkel fornyelse av gamle hus med isolering og ny fasade.


Fasadeelementer for etterisolering lanseres med. Ved utvendig isolering holder veggen seg både varm og tørr. Simple maintenance, such as repainting a facade, does not require building application to get.


I samarbeid med ABC bygg service. Det finnes flere former for etterisolering av fasader.


Dette kan utføres med luftet kledning, mineralull eller Eps-plater alt ettersom hvilke krav som stilles av bygget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.