tirsdag 4. oktober 2016

Baderomsinspirasjon lite bad

Hvilke møbler er det plass til? Hva gjør jeg med skråtaket? Se våre beste tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite baderom maksimalt med ekstra smarte.


Gi deg selv litt bedre plass på badet med møbler som egner seg for små rom. Disse oppgraderingene er raske, effektive og ikke minst.

Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Hvis du har et lite bad er det lett å tenke at du skal skvise mest mulig ut av hver kvadratmeter. Det viktigste er at.


Du setter inn det største servantskapet det er fysisk mulig å få plass. Ute etter baderomsinspirasjon ? Design baderommet med moderne baderomsmøbler til store og små bad.


Da bør du tenke på plass og funksjonelle løsninger når du innreder.

Baderom er et morsomt sted å legge litt spennende gulv grunnet at det er et lite rom. Prøv mønstrede fliser, mosaikk, vakre stein- eller-marmorfliser. Baderomsinspirasjon - Gjør badet til ditt favorittrom.


Hvitt, og andre lyse svale farger kan få et lite bad til å se mer åpent og romslig ut, mens mørke farger er. Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende.


Her tipser vi hvordan man kan få små baderom til å føles store. Innred et lite bad – tenk på dette. Stort baderom – gigantiske muligheter. VikingBad on Instagram: “Ønsker dere en fin førjulstid ❄️ ❄️ Ikke glem å pynte badet også - ta inn et lite juletre, gode dufter og stearinlys.


Om du skal bygge nytt bad eller renovere et gammelt bad er det viktig å ta. NÅR BADET ER LITE. Bademiljø gir deg inspirasjon og tips til hvordan du kan bruke sort på badet. Blir det for dristig med helsort, kan du trekke inn en liten dose mørk magi på andre måter.


Noen som har litt baderomsinspirasjon til små bad, som likevel kan ha et snev. Store, blå fliser kan gjerne kombineres med fondvegger i fiskebeinsmønster eller andre små veggfliser, og de dempede blåfargene blir slående vakre sammen.


Et bad kan være koselig, preget av stilfull design eller landlig hygge.

Enten du ønsker. Vi tilbringer mye tid på badet hver eneste dag og ønsker gjerne å trives i dette rommet. Et lite bad krever mer planlegging og det kan være vrient å innrede.


HAFA NEAT er et smart møbel for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Servantsskap med mykstengende dør eller. Flott bilder, idéer og reportasjer til inspirasjon. Tips for små bad.


Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon. Inspirasjon for deg som skal innrede et lite baderom. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags.


Smarte tips til små baderom. Rommet er lite men jeg valgte mørke farger for å skape en lun og varm stemning. Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon.


Familien har to små gutter som liker å bade i badekar. Bordspeil på badet. Få mer baderomsinspirasjon på BoligPluss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.