tirsdag 18. oktober 2016

Bambus rullegardin

Vi har alltid rullegardiner i bambus til lave priser. Materiale, 100% bambus. Instruksjon, Tørk av med en fuktig klut. Stoffbredde, 1cm.


Bambus rullegardin

Jeg har bambus rullegardiner i mange ulike farger og med forskjellig strukturer. Rullegardin – WHITE PAINTED BAMBOO. Se våre utrolig vakre og bæredyktige bambus - rullegardiner her.


Bambus rullegardin

Alle våre rullegardiner er barnesikret og i svært god kvalitet. Flott og enkel rullegardin i lys bambus, tynne, fine bambuspinner vevet sammen i en fin struktur. En flott og eksklusiv rullegardin. Ved prisforespørsel på.


Bambus rullegardin i hvitmalt bambus. Hvite, runde, malte bambuspinner er vevet sammen med hvit tråd. Størrelse og materiell. Vi selger skreddersydde bambusgardiner. Den maksimale bredden er meter. Ekstra lange rullegardin bambus kan være fem meter lang. Ubrukt bambus rullegardin. Du må være logget inn for å se profilen. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. En elegant brun bambusrullegardin. Fine bambuspinner er vevd sammen med gullbrun tråd.


Bambus rullegardin

Gardinen er laget av naturlig bambus, som har vært gjennom en. Få behagelig og dekorativ solafskærmning i vinduet med dette rullegardin i bambus. Dobbel rullegardin i høy kvalitet, års garanti. Grå beiset bambus – Brun fin bambus – Brun natur bambus – Mørk grå malt bambus – Lys bambus – Hvit beiset.


De smukke rullegardiner giver hjemmet kant. Klik her og find den bedste pris nu! På lager i 1af 1butikker. Se lagerstatus i butik. En rullegardin bambus er en stilig og dekorativt vindusdekke. Se vårt store utvalg av gardiner, rullegardiner, persienner og mer. Etter mål, smale, el. Vi har i år handlet med klassiske bambus rullegardiner. De er perfekte til solafskærmning i f. Lamellerne er mm. Gardinet er bejdset med en grå farve, og derfor kan bambussens naturlige.


Et meget smuk og elegant gardin med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.