tirsdag 11. oktober 2016

Behandling av teak olje

Treverket mettes med oljebehandlingen. Overskytende olje tørkes av for at det ikke skal danne seg film. Behandlingen bør du gjenta hver sommer. Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak.


Show less Show more.

Slik tar du vare på teakhagemøbler. Har du hagemøbler i teak som er gustne og grå etter vinteren? Da kan du behandle dem med olje. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin.


Det aller meste av teakmøbler er behandlet med olje originalt. TEAKOLJE ER ET MUST om du vil bevare teakens farge og glans.


Vil man beholde eller øke treverkets opprinnelige, litt mørke farge kan man behandle overflaten med olje. Det finnes en mengde med forskjellige.

Net-Trol brukes for rengjøring og klargjøring. Har du teak eller hardwood terrasemøbler kan du bruke følgende veiledning. Jeg har en stueseksjon i oljet massiv teak fra 60-tallet. De ulike delene.


Grå teakmøbler blir som nye. Utemøbler av hardved tåler mye juling. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Vask bort alt slipestøvet med rødsprit.


Legg på Respect Teakolje vått i vått ca strøk. La oljen trekke seg. Gir teaken nytt liv. Kan brukes både inne og ute.


Hvilken olje skal man velge til teakdører ? Vi får iblant spørsmål om hvilken teakolje man skal bruke, og hvor høyt tørrstoffinnholdet bør være. Denne oljen er beregnet til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak.


Oljens tørrstoffinnhold.

Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje. TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. På seilbåter har.


Vask vekk rester av olje og skitt på overflaten med teakrens, forvask for maling eller kraftvask, og påfør ny olje eller beis ut fra hva møbelet fra før er behandlet. En enklere og raskere behandling enn ren teakolje og andre møbelpolisher som trenger lang. Noen liker en grånet, naturlig teakfarge, mens andre foretrekker den vakre, gylne tonen i treet. Jotun Teak Cleaner, Teak Sealer og Teak Oil.


Følgende produkter kan brukes til oljebehandling av hagemøbler i tre. WOCA Hagemøbelolje natur og teak -farget samt WOCA Hagemøbel- olje Exclusiv. Til behandling av teak og edeltre.


Meget penetrerende teak- olje med dobbelt UV- filter. Unntaket er teak om du ønsker å la dem bli grå, som de naturlig blir med tiden.


Men teak inneholder naturlige oljer og har det i grunnen best ubehandlet. Bruk heller beis. Det er en fordel å kjenne kvaliteten før behandlingen starter og. Seilbåteiere vil ha teaken naturlig, mens motorbåteiere ofte ønsker å olje.


Over tid kan møbler i teak få et naturlig hvitskjær, som kan fjernes med teakolje. Velger du allikevel å oljebehandle møbelet, krever det pågående oljebehandling.


Tørkende alkydtreolje for behandling av tidligere oljede eller ubehandlede utemøbler etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.