torsdag 13. oktober 2016

Behandling av teak test

Hadde store forhåpninger etter Båtmagasinets test der denne skilte seg klart ut i. Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak. Show less Show more. Men teak inneholder naturlige oljer og har det i grunnen best ubehandlet.


Det er en fordel å kjenne kvaliteten før behandlingen starter og bruksanvisningen må. Vi testet ett av dem ut mot go gammeldags grønnsåpe. Australske teakseal ble den. Hvordan behandle teak.


Behandling av teak test

Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne veiledningen forklarer hvordan du kan bruke. TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje.


Her ser du en instruksjonsvideo om hvordan du renser teak på båten din. Feil bruk av rens og etterbehandling kan skade de sorte natene i teakdekket. Få tresorter, med unntak av teak, iroko og red cedar, kan utsettes for vær.


Skader må behandles meget raskt, for ikke å gi mer varige skader. Bringer tilbake teakens opprinnelige utseende. Løfter ikke opp trefibrene og gir et enestående resultat.


Skal ikke brukes på lakket teak. Du trenger også Extreme. Gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann, skitt, uttørking. Få tips og råd om hvordan du.


Produktene i dette settet er nøye utviklet og testet for å ikke skade lakken på våre. Vi tipser om NonStop, kåret til «Best i Test » i Norge, eller nyheten NonStop Supreme. Den samme behandlingen bør gis til all endeved og kuttflater i stakittet, stolper, kledning, også i trykkimpregnert treverk.


Behandling av teak test

Her vil man finne oljer og lignende for å vedlikeholde teak overflater. Man kan også benytte søkefeltet øverst på siden. Skriv inn hva man leter. Et vakkert teakdekk er med på å heve helhetsintrykket.


Behandling av teak test

Lær hvordan du går frem for å få tilbake originalfargen og gløden i værslitt teak på. Bolia wood oil brukes til pleie og vedlikehold av møbler i teak, mahogni, bøk, eik, valnøtt og. Teak : Få løden tilbake.


Før behandling kan det med fordel brukes Bolia wood cleaner. Ulike materialer fortjener forskjellig behandling. Hvis du skal olje teakmøblene må du rense dem med teak -rens først, sier Grønlund.


Slik tar du vare på teakhagemøbler. Har du hagemøbler i teak som er gustne og grå etter vinteren? Da kan du behandle dem med olje. Vedlikehold av teak. Bruk en Kinesisk. Test deretter funksjonen med nøkkelen og tørk rent. Kilde: Diplomat. Erfaring med behandling av teakdek på HR-352.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.