torsdag 27. oktober 2016

Benkeplate eik

Metall, glass(1). Total sum: kr 00. Vindusfolie speil. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som. Folier og substrater. Ms folier og substrater er holdbare og av høy kvalitet. Ikea vindusfolie : ProShop AS, Fagerstrand. Speil : LOTS fra Ikea, kappet og montert av kunstner. Kunstverket er montert. Utskjært printfolie og metallisk folie på speil. HL senteret, holocaust senteret, konsis.


Benkeplate eik

Hvitt trykk på sort MDF, podium i Hvitt trykk på sort MDF, podium i Villa. Men hva er forskjellen mellom speilfolie og. En løsning kan være varmereflekterende folie. Smart speilfolie.


Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Den reflekterer varme, opp. Selvklebende folie med speileffekt. Denne folien er selvklebende.


Det fins utallige løsninger for foliering vindu. Vi kan printe ønsket motiv på hvit vinyl for utvendig vindusfolie montering, eller vi kan printe speilvendt på transparent.


Benkeplate eik

Ulike tips på nettet går på både speilfolie, perforert folie og varianter av solfilm. Print på speil og logoskilt utskåret i sort akryl skaper spennende materialkontraster!


XL Reflekterende speilfilm mot innsyn selvklebende 09xm. Meget pen folie som kan minne om frostroser på vinduet. Vår best vindu solfilm med høy speil speilfilm til innvendig montering, hvis man vil. Fester uten lim og kan settes på alle slags slette overflater.


Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi lager vindusfolie i førsteklasses kvalitet og med. Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine. Med Bokstavfabrikken.


Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien. Inngår i Nano-serien for ekstra små rom.


Benkeplate eik

Vår folieavdeling designer, produserer og monterer effektfolie til vindu, speil eller andre overflatar av glas. Vi leverer i alle storleikar og fargar. Ved bruk av digital vindusfolie som styres over WiFi, kan du enkelt gjøre om glassflaten fra gjennomsiktig til frostet.


Les mer om denne spennende nye. TilbudNOK6Førpris:NOK12Rabatt - 50% inkl. Skaper flott frost effekt. En delvis montering kan fører til termiske spenninger i glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.