fredag 28. oktober 2016

Bygge fjøs

Bygge fjøs

Harkestad Entreprenør AS er din totalleverandør av entreprenørtjenester i Bergen, Sotra og Øygarden. Vi tar på oss oppdrag for både. HTB er en erfaren totalentreprenør, og vi ønsker å være en konstruktiv samarbeidspartner for våre kunder. Sammen skaper vi bygg som er tilpasset kundens.


AS innstilt som totalentreprenør for det nye kunstmuseet i Førde. Scandic hotell Koksta Bergen. LAB Entreprenør AS, et selskap i AF Gruppen (AFG), er valgt som.


Bygge fjøs

POB er en totalentreprenør som finner gode løsninger for våre oppdragsgivere. Vi har en arbeidskultur med yrkesstolthet og gjennomføringsevne.


Februar 20- juni: Forberedende arbeider tilrettelegging av infrastruktur. Kontrakt med totalentreprenør. Sommer 2018: Riving av eksisterende. Therma Industri AS.


Bygge fjøs

Landsdekkende totalentreprenør innenfor industrielle varme og kuldesystemer. På utkikk etter rørlegger i Bergen ? Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom.


Profier og Rema Etablering Vest AS valgt som totalentreprenør for bygging av leiligheter og butikklokaler på Lagunen i Bergen kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.