torsdag 27. oktober 2016

Garderobeskap stål

Garderobeskap stål

Nye garderobeskap i stål som er helsveiset, noe som gjør de stivere enn selvmonterte skap. Garderobeskap i stål. De er designet, utviklet og. Stort og variert utvalg i garderobeskap.


Våre standard garderobeskap leveres med skrog i helsveiset stål. Se utvalget og våre. Skapene leveres med mange forskjellige dørvalg, det være seg enkle og doble dører i stål. Innred arbeidsplassen og garderoben med praktiske og låsbare garderobeskap.


Garderobeskap stål

Hos Gerdmans finner du skap av høyeste kvalitet som er produserte i stål. Ben, sokkel eller. Finn de beste tilbudene på Brukte garderobeskap i stål hos Rubrikk.


Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke. Våre låsbare skap møter alle krav til sikkerhet, noe som er essensielt i. Viser alle resultater. SSG (Scandinavian Storage Group) tilbyr Sarpsborg Metall garderobeskap i stål.


Vi har en rekke forskjellig varianter - tilpasset bruk i ulike omgivelser. Miljømerkede garderobeskap prodsert i stål. Hvert skap er utstyrt med hyller og heng.


Den midterste hyllen har påsveiset metallstang med krok hvor man kan. Last ned bilder her. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Klesskap i stål Classic er ideell som skap i garderober. Skapet mangler nøkkel, selges med kr 100.


Modell SMG med helsveiset stålskrog er et brukervennlig, solid og funksjonelt skap i moderne utførelse som passer inn i de fleste miljøer. Vi leverer skapet som. Bedriftsinventar Nordland AS org. Forsterket ståldør.


Garderobeskap stål

Solid garderobeskap i stål. Standard dybde er 5mm. Et enkelt garderobeskap av høy kvalitet, laget av stålplater. Justerbare føtter gjør. Klesstang med to ankerkroker i hvert skap. Håndkleknagg på dørens innside. Leveres i flere bredder som gjør at du kan. Elegante og meget holdbare skap i stål. Finnes som: – 1-roms – 2-roms – eller 3- roms skap. Prisen er fritt opplastet bil på vårt lager på Maura.


Dette garderobeskapet vil ikke bare være ideelt for idrettsgarderober eller bedriftsgarderober, men kan også legge til et kult, industrielt preg på kontoret ell. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.