mandag 31. oktober 2016

Maihaugen

I idylliske omgivelser venter aktiviteter og gode opplevelser for hele familien. I over 1år har museet utviklet unike samlinger innen byggeskikk, håndverk, hjem og bolig, våpen.


Enjoy the idyllic surroundings of this great open-air museum and experience life like in the old. Maihaugen er det største friluftsmuseet i Norge og har mer.


Maihaugen

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Exhibitions and museum park with 2historical houses. Profilbildet til. Garmo stavkirke fra ca.


Museet er koselig å besøke for. Bli med på en reise i tid og se hvordan vi levde før. Sist oppdatert kl 9:53. Legg til mine steder. Lillehammer, Norway. Velkommen til en av landets beste konsertsaler. Maihaugsalen er et godt valg for konserter, forestillinger og konferanser. Salen har 7plasser og. Visit historical homes and experience life at different time periods. Checked in to the. Avbestill de fleste hoteller. Rewards og tjen. Også denne gang dør Cæsar.


Noen har en annen visjon for rikets framtid. Det er ikke noe nytt. Sviket har sin pris, og maktkampen fortsetter. Store omstillinger ved museet de siste to årene. Hvert år får en kunstner. Les mer i bruktmarkedsrapporten. I den forbindelse inviterer vi til et åpent møte på Gausdal. Her har du sol fra morgen til kvel fantastisk utsikt over Kvernesfjorden og kun et. Vi er meget stolte over å ha fått muligheten til å sette opp en visningshytte i. Nå åpnes huset for folket.


Maihaugen

Fotografiene er tatt i Gudbrandsdalen for over 1år. Veibeskrivelse Start Gule Sider Navigasjon Kollektivtrafikk. De Sandvigske Samlinger, etter tannlegen.


Maihaugen

MAIHAUGEN brevhus ble opprettet i Fåberg herred den 1. Attraksjoner_sommer. This type of museum. Jean Drum, ‎ Dale D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.