tirsdag 4. oktober 2016

Måle viklinger på motor

Show less Show more. Er da motoren brent når jeg måler ohm på viklingen ? Svar Svar med sitat. Måling av isolasjonsressistans: mellom chassie på motor og alle viklinger. Ohme alle viklingene.

For å teste en vikling av en trefasemotor, er det nødvendig å koble den fra. Måling av motstanden til viklingene av kraftige elektriske motorer. Måleren skal ikke vise en "åpen" eller en "kort" når en svingete etappe måles.


Bruk skjematiske og ta målinger av alle av viklingene. For teste, demonterer du motoren, og ohmer alle viklingene. Disse avanserte motordriftanalysatorene kombinerer funksjonene til en måler.


Med en isolasjonstester kan du teste viklingen på motoren.

Noen ganger er det vanskelig å få et direkte bilde av den bestanddelen du vil måle, som en motor. En elektrisk motor eller elektromotor er en maskin som omformer elektrisk energi til. Senere finner han også opp en asynkronmotor med viklinger tilknyttet.


Alle digitale multimetere kan måle motstand ( ohm). Ut i fra merkeskiltet på motoren, kan du regne ut "fase resistansen", lavere målt resistans indikerer brent motor.


En annen ting du kan skjekke. Mål isolasjonsmotstand (IR) før idriftsettelse, etter lange perioder der motoren står stille eller lagring når det er mistanke om fuktighet i viklingene.


For å måle parametrene svingete, som har liten motstanPass strømmen fra. Dette er velegnet for motorer som driver mekaniske laster. Dette gjelder blant annet dokumentasjon av spesifikke tester og målinger.


Stor usymmetri kan også føre til at motorstyringen kobles ut, til høy motortemperatur og brente viklinger. Isolasjonsmotstand måles ved hjelp av Megger-enheter. For å finne isolasjonsmotstanden til en elektrisk motor måles motstanden mellom viklingene av motoren. Kontroller alltid tilstanden til generatorens viklinger før du slår på generatoren.


Discussion: Sjekke motorviklinger. Jordisoleringstest af en motor.

Under måling og straks. En bråkete dørklokke og en vibrerende mobiltelefon har det til felles at de alle drives av elektriske. Direktestart av motor med kontaktor - Elskolen elskolen.


Måle motorstrøm med tangamperemeter. Motoranlegg olavelskolen. Bør være tilnærmet lik i alle faser. Før vi måler noe annet så stiller vil Ohm-metret inn på det aktuelle.


Vernet beskytter viklingene inni motoren som kan blir ødelagt dersom. Tørking av motor. Varm opp motoren. Hjelpevekselspenning maks.


Temperaturen på viklingene i motoren vil stige over anbefalt verdi, og nedbrytninfgsfaktorene p. Hermetisk kompressor. Statorviklingen i en 3- fasemotor utgjøres av separate viklinger som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.