onsdag 23. november 2016

Beskyttelsesfilm vindu

Her kan du se hva vi har av vindusfilmer. Beskyttelse mot innsyn. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon.


Hold hjemmet kjølig med denne statiske solbeskyttelsesfilmen. Du setter den på innsiden av vinduet, og den filtrerer bort en del av sollyset og varmen. Fukt vinduet med såpevann. Fjern beskyttelsesfilmen.


Legg filmen på vinduet, og jevn den ut ved hjelp av en vindusskrape. Dra forsiktig for å fjerne luftbobler. UV- beskyttelsesfilm - frostet. Frostet glassfilm er derfor ikke bare egnet som et smakfullt og harmonisk dekorativt element for glassflatene dine, men også som en utmerket beskyttelse av ditt.


Beskyttelsesfilm vindu

Enten du ser etter banebrytende. Blir boligen din for varm i sommersolen? Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller. Hvilken side av vinduet skal folien festes på?


Er det lett å fjerne vindusfolien. Et åpent vindu er nesten en invitasjon til dem om å komme inn. For vindu og gulvflater. Tykk og kraftig film med seig og elastisk konsistens for beskyttelse av vindus- og gulvflater med.


Beskyttelsesfilm vindu

Perfekt beskyttelse av PVC-profiler, aluminium. Pansrede vinduer for hjemmet: bruk av en beskyttelsesfilm og andre alternativer. Hvordan lage skuddsikkert glass? Skuddsikre briller.


Beskyttelsesfilm vindu

Qihui PE beskyttelsesfilm for vindu redusere de uønskede infrarøde delene av solvarmen samtidig som det ønskede naturlige dagslyset kan strømme gjennom. SEC sikkerhetsfilm er laget for montering på innsiden av vinduet.


SEC gir en sikker beskyttelse mot skader fra glasskår fra et knust vindu. Glass Gard GG 2benyttes som beskyttelse mot glass splinter og knuste ruter i. En sikkerhetsfilm på ditt vindu vil medføre at hvis noen ønsker å rane eller. Engros selvklebende beskyttelsesfilm for vindu til lav pris her fra SANLI - en av de ledende selvklebende beskyttelsesfilmene for vindusprodusenter og. Vennligst vær trygg på å kjøpe eller engros bulk blå vindu skjold lim film til salgs.


Ved å montere 3M. Nyheter: Nytt poleringsmiddel for vinduer. Matte vinduer blir som nye, skinner. Gir effektiv og langvarig beskyttelse. AddThis Sharing Buttons. Gå direkte til vinduets beskyttelsesfilm Topp 10-liste. Den er egnet for bruk på vinduer i hjemmet eller kontoret. Forskning på produksjonsteknologi av beskyttelsesfilm av plastdører og vinduer. Vinduet er hvitt. Med en kontinuerlig utvidelse av etterspørselen i markedet.


Med sikkerhedsfilm holdes smadrede vinduer og glas sammen og mængden af flyvende glassplinter reduceres væsentligt. På grund af faren for bombning har. Nano keramikk serie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.