onsdag 23. november 2016

Drenering rundt huset

Ny parkett og benkeplater er mer fristende enn drenering og nye rør. I tillegg vet de ikke hvilke konsekvenser skadene kan få for huset på lang sikt, sier forskningsleder Birgit. Ifølge kartleggingen er de største skadene i kjeller og grunnmur.


Edvardsen Graving og Transport har lang erfaring med drenering rundt bygg for å. Eldre boliger har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noe som kan føre til fuktskader i kjeller.

Fuktskader i en kjeller vil ofte vises i form av saltutslag på vegg. Har du en fuktig kjeller som tar inn vann gjennom grunnmuren? Er kjelleren din fuktig og tar inn vann gjennom grunnmuren?


Gamle bygninger sliter ofte med dårlig drenering langs grunnmur, noe som gjør sitt utslag i en våt. LANGS GRUNNMUR OG. Patentsøkt løsning. Drenering og isolering i ett.

Det var på det rene at dreneringen ikke var anlagt slik som angitt i. Der det var gravet opp langs grunnmuren, kunne retten på befaringen se. Har dere heldig, eller kanskje uheldig, helling langsmed grunnmuren ? Når du skal drenere huset er det lurt å tenke gjennom hva slags rør du. Mange boliger er for dårlig drenert rundt grunnmuren og resultatet er ofte fukt. Skrå grusmassene oppover for et best mulig drenerende lag langs grunnmuren.


Den vanligste årsaken til vann i kjelleren er at bakken rundt. Grunnmuren på de fleste hus er gravd ned i terrenget, helt eller delvis. Finn ut hva det koster å gjennomføre en drenering og hent inn pristilbud på.


Oppgraving langs grunnmur ned til bygningens eksisterende såle, eller gamle drensrør. Oppgravde masser skiftes ut med CE-godkjente masser fra godkjent.


Telehiv forekommer lettere i jord som ikke er drenerende eller på. Jord som gjennom årtiene har bygget seg opp langs grunnmuren, bør om. Og uten god drenering kan det fort bli et problem. Tegn på at dreneringen ikke fungerer og at vannet trenger gjennom grunnmuren er synlige.


Beskrivelse av arbeidet som må utføres i følge takstmann: Vår vurdering er at det må graves opp.

Hitech Anlegg har lang og verdifull erfaring med drenering og isolering av. En riktig drenering skal sikre grunnmur 100% mot vann og fukt i mange titalls år.


Eldre bustader har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noko som kan føre til fuktskader i kjeller. Vi har høy kompetanse og lang erfaring med gravearbeider og drenering for små og store oppdragsgivere, og vil sørge for skikkelig drenering av din grunnmur. Til drenering av kjellere og grunnmurer benytter vi, foruten vanlig drensledning.


ISODREN langs veggene. Tidligere og nåværende opparbeidelse av blomsterbed langs grunnmuren har fått jordbakke og gangvei.


Så for ett hus på flat bakke med hele grunnmur under bakken, ville jeg vell gått for. Slike endringer kan ta veldig lang tid. Eksempler på løsninger for drenering og fuktbeskyttelse av grunnmurer som. Rundt røret legges drenerende masse (pukk?) og duk over.


Sign in to reply. Riktig drenering er avgjørende for å sikre lang levetid på grunnmuren og andre konstruksjoner. Vi har en lang rekke forskjellige løsninger for drenering slik at du.


Grunnmur En skikkelig utført drenering rundt huset bør holde i minst år. Vidare blei grunnmuren vaska med høgtrykkspylar og behandla to.


Langs dei eksisterande massane blei det lagt fikerduk i typen klasse og. Xtra gir et tett, beskyttende sjikt på utvendig side av grunnmuren. AirGap- teknologi. Ved rehabilitering kan det.


Se ekstra nøye på nedre del av kledningen og langs vinduer og dørkarmer for. Trenger du å drenere kjeller eller grunnmur ? Vi har lang erfaring med fjerning av uønsket fukt og vann. Vi legger grunnmurspapp og dreneringsrør i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.