tirsdag 1. november 2016

Garderobeskap metall

Ved riktig behandling kan du enkelt fjerne uønskede flekker og kalkutslag. Annet: svært god kløv i liggeplanet. Liste over bergarter.


STEINTRAPP: En slik trapp glir godt inn i terrenget, og den er helt vedlikeholdsfri. Stein i opptrinnet og skifer på toppen gjør det enkelt å bygge. Skifer i naturstein.

Fei trappen og unngå salt. Salt er skadelig for betong og skifer, saltet ødelegger materialene. Bruker du salt.


Det er fantasien som setter grensene med skifer ! Fordelene ved å velge skifer er mange. Vi har både granittflis og skiferflis til din trapp i forskjellige fargenynanser og størrelser. Både granitt og skifer fungerer godt sammen med treverk, stål, glass og.


Granitt brukes ofte. Produktkatalog med priser.

Flisene er 100. Med naturoverflate har skifer en stor grad av sklisikkerhet, noe som gjør den velegnet til gulv og trapper, mens den med finslipt overflate passer godt til benkeplater. Hei, har murt utetrapp, og tenker nå å kle den med skifer, Otta eller Alta. Men lurer litt på hva jeg skal gjøre med opptrinnene og fronten, se bilde.


Jeg har en utendørs støpt trapp med skiferheller. Fugene er i ferd med å gå i oppløsning og noen skiferheller har løsnet. Jo smalere fuger – dess mer svinn.


Til vertikale flater, som plastring av pipe eller vegg, kan man bruke skifer ned til. Kontakt oss for gode prisar på kantstein, trappetrinn og smågatestein.


Murer Demontering av delvis løse skiferheller. Maling av trapp med grå Heydi. Påliming av skiferheller og fuging. Snarøya, Mandag 24. Oppdal mørk skifer. Mellomstore bruddheller. Inngangstrapp i skifer. Trappetrinn i sort skifer.


Den egner seg derfor godt til produkter hvor kanten skal være synlig, som for eksempel trappetrinn og murstein. Den er også en flott stein til både utendørs.

Vi fikser inngangspartiet og ser for oss følgende jobb: - reparere støp på betongtrapp (B20?) og filse overflate - legge tilbake skiferheller og. REFERANSEPROSJEKTER. Alta- skifer - en litt sølvskinnende grå.


Pipe og pipeheller. Massive skiferheller til utebruk, som f. Tykkelse, naturflate. Lengde og bredde etter kundens ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.