onsdag 30. november 2016

Gardiner til skråvinduer ikea

Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn. Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Hos oss får du både. Elektriske rullegardiner.


Med trådløse og batteridrevne rullegardiner kan du bli liggende i sengen og rullgardinen går opp, eller ned av seg selv. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.

De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Les også: Ikea lanserer. Uansett hvor spesiell formen på vinduet ditt er, vil vi finne en vakker gardin som passer perfekt.


Passende produkter. Ytterligere utsettelser for Ikeas smarte rullegardiner. Ukjent når de blir tilgjengelig. Vi har alltid et godt kjøp på alle typer solskjerming.


Har noen store vinduer med skrånende topp.

Ser det blir kostbart å spesialbestille persienner. Typisk nok er det disse vinduene som mangler. Derfor har vi valgt å fjerne alle persienner, rullegardiner og gardiner med snorer.


Plisségardin, dobbel, hvit100x1cm. Jysk, Kid og IKEA er tre sjapper som fører diverse rullegardiner. Er ikkje Velux sitt systen kun til skråvinduer, eller passer dei vanlige. Nu er IKEA udkommet med de nye elektriske smart-rullegardiner på de.


Har du skråvinduer fra Velux er deres skræddersyede gardiner et must. Længden kan du justere med oplægningsbånd fra fx Ikea eller Jysk. Vi monterer et ekstra sæt rynkebånd i bunden af gardinet, så det kan fæstnes på en gardinstang monteret. Vælg simple farver, flotte mønstre eller en flot kombination.


Samlevejledning. Relaterede blogindlæg og guides. Se udvalget her. En lift inne i selve vinduskarmen kan være en fin effekt i store vinduer.


Rullegardiner eller gardiner ? I små vinduer er det best med liften over selve vinduet for ikke å ta for. Gå til Velour gardiner ikea (45) — Velour gardiner ikea.

Har sett litt på spesial persienne og rullegardin for skråvindu, men disse. Man ruller dem blot ned til vindueskarmen, og eventuelt overskydende gardin forbliver blot på rullen. Det er nærmest usynligt og skæmmer ikke på nogen måde. Lamell gardiner fra Silent Gliss (to skinner).


Vi har skråvinduer på lillepigens værelse, og vi ved ikke lige hvad vi. UDOVER de der billige gardiner fra ikea fordi ellers så er der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.