tirsdag 15. november 2016

Hvorfor bruke foundation

En foundation glatter hudoverflaten din, slik at den optisk virker jevnere. Moderne makeup tetter ikke porene dine! Bruker du makeup hver dag vil du beskytte.


Legg på foundation først hvis du bruker concealer sammen med foundation. Du kan gjerne være fornøyd med å bruke litt foundation for å jevne ut huden, eller bare litt.


Hvorfor blir ikke vippene dine like lange som før? For fet hud er det best å bruke en primer som gir en matt finish. Har du mer spesifikke problemer, kan du bruke en fargekorrigerende primer under eller. Selv foretrekker Berg å bruke en flat foundationkost, med syntetisk børste.


Når man arbeider med flytende foundation kan dette være lurt. Så foundation til høyre er feil. For påføring av foundation finnes det flere forskjellige koster og svamper, ellers kan man også bruke fingrene.


Svært ofte hopper vi over sminkebasen i. Men, bruker du feil farge på feil ste kan resultatet bli mindre heldig. FØR de har begynt med foundation.


Shapen er veldig lett å bruke både på meg selv og modeller. Siden jeg ikke har kviser vil du kanskje lure på hvorfor jeg bruker foundation ? Jo - jeg har veldig lett får at hele ansiktet mitt blir rødt uten, og jeg trives rett og slett. Den har vært på markedet lenge, og hvorfor den fortsatt er elsket av mange.


Resultatmessig liten forskjell, synes jeg, men synes det er litt styr med fukting, vasking og oppbevaring av svampen når den er våt. En primer bør brukes for at resten av sminken skal sitte bedre og bli jevnere. Hvis du ikke er en person som bruker foundation.


Hvorfor bruke foundation

Hvordan bruke foundation når du har fet hud. Chinchilla sier at hvis du sveiper en over ansiktet ditt før du bruker sminke, vil det hjelpe til med å. For deg som ønsker mer dekk, er den fin å bruke over flytende foundation.


Hvorfor bruke foundation

Fargebeskrivelse: NEUTRAL FAIR: For lys, nordisk hud. Veldig nøytral i fargen. BEAUTYBLENDER: Mange av oss bruker denne herligheten for å sminke. HVORFOR SKAL MAN EGENTLIG BRUKE PUDDER?


Hvorfor bruke foundation

Fast pudder gir huden en matt finish, legger seg over din foundation og holder lengre enn løst pudder. Trenger du egentlig primer, hvis har foundation ? Mange vet ikke hvorfor man skal bruke en primer og av den grunn lar det være. Primere jevner ut huden og å skaper en god base for foundation og annen sminke. Her noen tips hvordan du bruker primere for å gi makeupen.


Pudder hjelper flytende foundation med å feste seg og gjør at makeupen varer lenger. Det er nemlig ikke. Ta litt løst pudder på en pudderkost og jobb det inn. Vi får ofte spørsmål om hvorfor bør man ha en nattkrem, kan man ikke.


Selv om du ikke bruker foundation eller sminke er det avgjørende å. Jevnlig ansiktsskrubb gjør huden glattere, og foundation fordeles mye bedre. Påfører du øyenskyggebase for å få den til å vare lenger, hvorfor bruker du ikke. Synchro Skin Self-Refreshing Foundation fra Shiseido, kr 5(annonse). For å sette sminken bruker jeg Laura Merciers Loose Setting Powder Translucent.


Jeg elsker dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.