onsdag 23. november 2016

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. Elegant terrassemarkise til montering mot vegg og tak. Maks utfall. Se også vår nettbutikk.


Med terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.

På en sommerdag kan man ønske et skyggefullt sted å flykte. Da gir terrassemarkisen god solskjerming. Trenger du skjerming for sol, vind og vær?


En solid terrassemarkise som har et utfall på meter og med halv kassett i kraftig epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk. FÅ BEST PRIS på.


Sett ut terrassen din med motoriserte markiser for å styre dem med en fjernkontroll eller til og med med smarttelefonen din! Installer en solføler for å automatisere.


TERRASSEMARKISE : ET FLEKSIBELT EKSTRA TAK.

Den aller vanligste løsningen for solskjerming av terrassen, er nok terrassemarkiser. Overalt i Norge ser du. Denne markisen er spesielt konstruert for montering over.


En terrassemarkise passer som solskjerming for de fleste uteplasser, om du har en liten balkong eller stor terrasse. Perfekt for late og varme.


Flott terrassemarkise som både beskytter og pynter opp på terrasser og verandaer. Når solen står som høyest en sommerdag og man ønsker et skyggefullt sted å flykte, gir terrassemarkisen god. Våre terrassemarkiser leveres med veldig enkel hev og senk funksjon via sveiv.


Classic-markisen er pris- og kvalitetsgunstig terrassemarkise som kan leveres med alle finesser og tilbehør. Classic leveres uten tak som standard og egner seg. Med en markise bygger du tak over uteplassen eller inngangspartiet til en lav investering. Lunex tilbyr et bredt sortiment av terrassemarkiser.


Du kan også velge. Kan leveres med høyderegulering. Flere valgmuligheter med fokus på kvalitet og levetid. Den vil gi din fasade et forbedret utseende og et komfortabelt ute- og innemiljø.


Skreddersydde markiser. Informasjon om våre terrassemarkiser : Konstruksjon av pulverlakkert aluminium.

Duk av 100% akryl som er teflonbehandlet. Fischer International Norges terrassemarkiser produseres i en lang rekke farger og mønstre. Markisene «skreddersys» til ditt. REX terrassemarkiser gjør ikke bare terrassen til en mer trivelig uteplass når solen står på.


Det blir også mer behagelig å bruke terrassen sene sommerkvelder. Nordic Plus terrassemarkiser er solide kvalitetsmarkiser med enkel konstruksjon. Kvalitet og stil - Made to.


Selv om sommeren består av både solfylte og våte dager, så kan terrassemarkiser. En eksklusiv terrassemarkise hvor duken er beskyttet i en halvkassett, noe som gir en lenger levetid på duken. Nova er utviklet med tanke på dagens krav til. Stort utvalg av terrassemarkiser.


Høy kvalitet og flotte design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.