torsdag 8. desember 2016

Bergen glass og rehabilitering

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse. Byggevarer - Detalj. Skriv en omtale. Har du en erfaring med. Bedriftsdatabasen. Interiørglass er blitt veldig vanlig å bruke i nye og under rehabilitering av hus. Forretningsadresse. Mer informasjon. Hylkje, Hordalan Norwayforbindelser. Bli med for å knytte kontakt. Etter en rehabilitering vil det være nærmere 1tonn med glassavfall. Er det ikke stilig at.


Bergen glass og rehabilitering

Vi utfører alt innen tradisjonelt glassmesterarbeid, det kan være: Reparasjon av knust glass, restaurering av gamle vinduer og rehabilitering av fasader. Inkludert organisasjonsform, næringskoder, adresser. Det utføres også rehabilitering og nymontering av alle typer glass i dører, vinduer, vinterhager og.


Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Vi leverer glass i alle. Vi har produktutstilling i Kanalveien i Bergen og Straume på Sotra. Passer like godt til rehabilitering som til nybygg.


Bergen glass og rehabilitering

Dører med idlock, › kjøkken glass. Det er behov for rehabilitering av glassfasadene på Grieghallen. Rehabilitering og vedlikehold av borettslag og sameier i hele Bergen by og omegn er i. Hvorfor rehabilitere?


HAR DU HATT TILSYN OG FÅTT PÅVIST AVVIK PÅ DIN SKORSTEIN? Daglig leder er Bjarte Ledahl Olsen. Bue Aluminium AS er Bergens ledende produsent av glass, aluminium, vinduer, dører og fasader.


Vi vet at behov og ønkser varierer og har derfor spesialisert. Isolerglass og enkelglass på mål. Restaurering og rehabilitering av eldre glass og fasader.


Bergen glass og rehabilitering

Som glassmester er han alltid på jakt etter nye løsninger og. Vår innsikt, din utsikt. Vi kan bistå med rehabilitering, nybygg og tilbygg. Sentralt næringsbygg i Bergen med høy standard og flott utsikt mot byfjorden.


Adresse: Sandviksveien Bergen. Bergen, og utfører alle typer oppdrag innen tømring, nybygg og rehabilitering. Trenger din bolig rehabilitering ? Vi hjelper deg gjerne med store og små.


Universitetet i Bergen, sørfløyen. Glass Knag - Sandviken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.