tirsdag 20. desember 2016

Gerikter lister

Hvordan monter lister eller gerikter rundt dørkarmer? Vi viser deg hvordan. Gerikt finnes i flere profiler, enten glatt eller profilert. Dør- og vindusett.


Ved kjøp av vanlige lister blir det ofte mye avkapp og svinn. Det unngår du med komplette.

Vi har også fotlister i samme utførelse som geriktene slik at du får et helhetlig inntrykk av din nye dør. Det finnes matchende profiler for tak- og fotlister. Riktig listverk bidrar til å understreke og fremheve særpreget i din bolig.


Lister fra Moelven kan bestilles med. Fôringslister brukes til å dekke skjøten mellom karm og vegg, og listene gir en flott innramming av dører og vinduer. De festes vanligvis med dykkert.


Vi har karmlister i en rekke forskjellige stiler som passer til alle hus. Velg mellom ferdigmalte, hvite lister og umalte lister.


Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus, med et stort sortiment på utvendig og innvendig listverk.

Du kan handle enkelt her i vår nettbutikk med klikkhent. Show less Show more. Det mange ikke tenker på er at også fargesetting av lister og gerikter også har mye å si.


Umiddelbart virker det helt enkelt å montere karmlister – eller gerikter. Listene trenger ikke å kappes i en skrå vinkel i hjørneskjøtene, men. En gerikt er den delen av karmen som vender ut i rommet. På denne måten kommer døren til sin fulle rett.


Gerikt er et annet ord for list og refererer til listene mellom vinduskarmen og veggen. Geriktene kan også anvendes som fotlister. Både utvendige og innvendige lister kan også kalles for gerikter. Vakkert og pent montert listverk er med å gjøre forskjellen i dine rom.


Montering av listverk. Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS farge. Gjør det selv - Listverk. Steg for steg guide til deg som skal montere tak, gulv eller karmlister.


For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak, burde du montere. Utvendig profilert gerikt. FK stilgerikt.

Karmlister, gerikt, dør og vinduslister i materialer som tåler tøff behandling. Listene skjuler sprekker og vanskelige overganger. Legg i huskeliste. Gerikt er lister som brukes rundt vinduer og dører, de kalles også karmlister.


Freset og tilpasset til ditt behov. Type, mål og pris. Dette gjør at listene er viktige. Men lister har også en viktig praktisk funksjon, de gir fine overganger både til tak og vegg.


Trenden med «å droppe» taklist har vist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.