søndag 25. desember 2016

Ujevn plen

Slik sparkler du. Riktig type jord er suksessfaktor nummer én, sier forskeren. Da blir jorden forbedret og gresset får bedre. Vi ser at det blir for dumt å fjerne eksisterende plen for å legge ny.


Vår utfordring nå er mange humper og dumper i plenen. Vi tror dette skyldes.

Gressplenen din kan med tiden bli ujevn og hullete, og det kan både skyldes at plenen fra starten er lagt eller sådd på et ujevnt grunnlag – eller. Enkelte steder er plenen veldig ujevn. Er en «dump» ned midt i hagen.


Hva er greiest å gjøre her? Må jeg fjerne plenen som er der nå. Plenen ser bra ut, men en del steder har den blitt ganske dumpete. Man bruker sand for å rette av en plen.


Heldigvis er ikke alt ujevnt, men en god del.

Etter en vinter kan en plen være ujevn og hullete. Man kan i forbindelse med toppdressing da benytte anledningen til å jevne ut plenen. UJEVNT: For lite luft og for mye tråkking kan føre til en ujevn plen, som på bildet over.


En løsning kan være tråkkheller. Se hvilke andre tips. Et humpete dekke kan gi en ujevn plen, og dette kan gjøre at det dannes vanndammer i plenen og at den noen steder kan bli vanskelig å klippe. Alle groper og.


På grunn av ROBs store drivhjul trenger ikke plenen å være helt flat for at ROB skal kunne klippe gresset. PLENEN MIN ER UJEVN. Ugress, tørke, ujevnheter.


Du har sikkert opplevd at plenen ikke er like fin og grønn som du skulle ønske. Men det er faktisk ikke så vanskelig å få bukt på. Bør man vende om på eksisterende plen eller. Grunnet de store.


Nå er den tørr nedi og det står opp noen tuer med tynne gule strå og er ujevnt grønn. Skal jeg ha på sand? Det er kanskje for tett under?

Humpete og ujevn plen. Jeg kjøpte jo Prosjekt Idioti i fjor. Vel, huset begynner å komme seg, etter at jeg nå har tømt et stygt gammel uthus for. Ujevne plenkanter.


At plenen har en god avslutning betyr mye for det totale inntrykket. Dette gjelder inn mot blomsterbe trær og gårdsplasser. Da har jeg en veldig ujevn plen.


Klipperen gjør det den skal og holde plenen pen. Kan Robomow hanskes med en ujevn plen ? Robomow robotgressklipper kan klippe områder innenfor arbeidsområdet med en skråning på opptil grader. Fyll ut ujevnheter og fjern mose.


Har du groper i plenen som du ønsker å bli kvitt? De er følsomme for ujevnheter i plenen og kan ikke brukes når gresset er høyt.


Rotorklippere er motordrevne med skjær som roterer i. Eller kanskje din plen egner seg for en robotklipper som gjør jobben helt. Er plenen din veldig ujevn må du nok se langt etter en robotklipper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.