torsdag 29. desember 2016

Utleie stillas pris

Utleie stillas pris

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker.


Rullestillas pr. Tak-knekter kr 5. Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til pris og levering. Kontakt oss via kontaktsjema for. Haki stillaser Montering fra NOK 6- pr.


Tellefsen forteller at stillasutleie er populært hos Proff-kundene. Ofte oppdager entreprenører at deler av egne stillaser er mangelfulle eller defekte først når de skal. Fått tilbud på stålstillas til ca 30. Er litt usikker på hva det vil koste å leie.


Utleie stillas pris

Tingen er at jeg jobber mye borte. Priser etter avtale. Vi leier ut skreddersydde stillasløsninger i Oslo, Akershus og Bærum.


Da vi vet at det er stor variasjon i type oppdrag og prosjekter, ønsker vi. Alle våre prislister ligger digitalt slik at våre kunder kan orientere seg om kostnadsnivå før en setter opp bestilling. Terms and conditions - 19. Utleievilkår - 17.


Trykk for priser og mer informasjon. Leietid fra ett døgn. Era stillasutleie AS – stillas og lift – det er oss! Vi opererer på hele Haugalandet, og vel så det.


I år har vi vært på banen og kan i dag tilby våre kunder. Vi har ledig kapasitet og SCANSTILLAS a. Byggeplassgjerde pris pr. Tung stilas type haki modulstillas eks mva. Logg inn for å leie.


RULLETÅRN 0M VX BRED. Vi leverer våre tjenester til avtalt tid og pris. Hos oss kan du leie stillas til små og store byggeprosjekt.


Stillaset er enkelt og raskt å montere, stabilt å jobbe i og sikker for brukeren. Be oss om prisen for å leie. JAMAX lettstillas til utleie. Ved langtidsleie, be om pris.


Egenskaper på stillas : Materiall. Lei stillas til en konkurransedyktig pris – vi monterer for deg. Med over års erfaring. Stillas, rullestillas, lettstillas, fasadestillas.


Utleie stillas pris

Rammestillaset er perfekt til. Vi tilbyr alt innenfor stillasutleie. Vi tegner og beregner stillasløsninger for prosjekter innen bygg og anlegg, industri, offentlig og privat.


Har ca 5mJamax stillas. Vi kan montere og demontere stillas. VIKTIG INFO : Lett stillasje. Se vårt utvalg av maskiner og verktøy til utleie ! Beste priser på stillasutleie i Oslo!


Hengarpakke Kombi. Kan byggast som av desse pakkane i gongen (se bilder).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.