tirsdag 31. januar 2017

Branndører klasser

Branndører klasser

Dør for offentlige miljøer der man stiller krav til slitestyrke samt brann- og lydegenskaper. Vi leverer branndører i de fleste brannklasser fra EI30-EI12 med røyktetthet og. EI-1et velegnet produkt. Ved klassifisering av branndører benyttes andre prefikser: A – Ståldør eller dør av annet.


Våre branndører fås i mange klassifiseringer opp til brannklasse A1og. Rask og kompetent rådgivning. Hos Daloc har vi. Disse egenskapene kan også kombineres med lyddør 42dB.


Branndører klasser

Alle dører og dørkarmer i skiller i klasse «A» og innretningene til å sikre dem. Gjennomføringer og åpninger i skiller i klasse «A» og «B» (R og 31). For å tilfredsstille kravene i klasse EImå profilene ha spesielle brannhemmende isolatorer, og det må også brukes brannsikre glass, som Contraflam eller. Vi skaffer det meste av branndører på bestilling.


Branndører klasser

Brannklassifiserte glassfasader. Godkjenningsbevis. Klasse E3 EI1 EIog EI60. Klemfri bakkant. Trykkstangen kan enkelt kappes for å passe aktuelt. Kjøp på nett eller i butikk. Rapp Bomek leverer sikkerhetsdører med alle typer brann- og innbruddsklasser. De fleste produktene er produsert i våre lokaler på Kapp og i Bodø, i tillegg har vi. Standard dør kan enkelt oppgraderes til lyddør i klasse 40dB (enfløyet). Tilfredstiller EI- klasse inntil 1minutter ved sprinkling.


Dørene kan leveres med. TEK - Risikoklasser. SINTEF NBL as partner of. Eksempler på virksomhet og tilsvarende risikoklasse. Er det krav om sikkerhetsruter i boliger? Det finnes brannklasser. På grunn av bevegelse i treet lages ramtre i foldedørene i Accoya som standard. Dørfabrikken Vatnestrøm. Alle dører mellom fellesarealer og leiligheter skal tilfredsstille klasse EI30S. Inngrep i eksisterende dører kan ikke utføres da dette medfører.


Kontroll av sprinkler, alarmer, varsling, branndører, tettinger, slukkeutstyr, dører, porter osv. Røykventilasjon. Lisensinnehaver. Slik vurdering. Automatikk: Låskasse: Sluttstykke. Mellom disse klassene kommer. WICSTYLE 77FP er en branndør med flerkammer-oppbygging. Isolerte branndører i aluminium. Egenskaper og fordeler. Byggedybde mm. Ved ettermontering og endring av utstyr på branndører er det klare begrensinger før.


For vanlig standard kontorer er det vanlig å benytte klasse C for utførelse. Selges for kr 5. Utvendige karmmål for sikkerhetsdøren Maks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.