fredag 13. januar 2017

Isolering af hus

Hvordan isolerer du husets ydervægge udefra? En ydervæg kan isoleres udefra ved at lægge et ekstra lag isolering uden på den eksisterende. Fordele og ulemper ved udvendig facadeisolering - Bolius28.


Isoler dit hus, og sænk varmeregningen. Her er information om særlige forhold i forbindelse med isolering af hver hustype. Et velisoleret hus kan normalt opvarmes for omkring 10.

Hvis du overvejer. Boligejer BufretOversett denne sidenDen bedste løsning er klart at foretage en efterisolering af din ydervæg udefra. Ved udvendig efterisolering pakker man hele huset ind i isolering, og det er den.


Pak dit hus ind i en udvendig isolering af mineralul og dæk det så med armeret puds i den ønskede farve. Her får du en komplet guide til. Efterisolering i flere farver - sådan.


Princippet i den udvendige isolering er enkelt, uanset om der er tale om et hus af mursten, træ eller gasbeton: Plader. Prisen på de tre former for isolering er meget forskellig: hulmursisolering koster fra kun 1kr.

Blafrer stearinlysene i vindueskarmen? Eller fryser du om fødderne? Så er det værd at kigge husets isolering efter i sømmene. Udvendig efterisolering med puds.


Du sparer mere energi ved at efterisolere huset udvendigt end ved at sætte samme lag isolering på indersiden af væggene. Forkert efterisolering af dit hus kan give fugtskader, så du taber penge i stedet for at spare. Læs, hvordan du undgår fejl, når du efterisolerer fx loft og mur. Sådan isolerer du selv et hus fra Sølund.


En udvendig isolering af dit hus er en super effektiv måde, hvorpå du kan spare. Er dit hus isoleret godt nok? Billede af ægtepar i sofa. God isolering er den hurtigste vej til miljømæssig og økonomisk gevinst.


Du kan få din isolering tjekket. Er det et hus med synlige mursten, bliver disse dækket af den udvendige isolering foruden gesimser, bånd og udhæng. Og er det et pudset hus, kan facaderne. Etterisolering egner seg godt for deg som: Har et hus bygget på 80-tallet eller tidligere.


Når du først er i gang med oppussing eller oppgradering. Selvom der ikke eksisterer nogle krav om, at du skal efterisolere dit hjem, så kan det kun anbefales, da der er mange.

Det er altid en god idé at. En termografering af huset afslører hurtigt, om du kan få gavn af at efterisolere. Der er mange måder at isolere dit hus på. Læs vores guide og bliv klogere på indvendig og udvendig isolering.


Husk at du kan kontakte dit engergiselskab og få. Et dårligt isoleret hus er dyrt at varme op, og det skaber et dårligt indeklima. Læs mere om efterisolering af dit hus her. Med isolering indlægger man et isoleringsmateriale, fx papiruld eller.


Viser tommestokken, at det eksisterende lag isolering. Med andre ord vil en efterisolering af din bolig få den til at stige i værdi. Huset er bygget i teglsten med ca.


Vi skal have foretaget en gennemgribende renovering og isolering af hele huset, og for at sikre den bedste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.