tirsdag 17. januar 2017

Markise stoff metervare

Vi søker stadig utvikling for å kunne tilby det beste på markedet og samtidig. Vi kan også tilby montering av dette. Vi forhandler og monterer utvendig og innvendig solskjerming. Men det generelle inntrykket er nok at folk.


Terrassemarkise i kraftig akryl på aluminiumsramme. Stoffet har høy fargeekthet og et unikt vanntett belegg som tåler. Markise Matilda.


Vi er alltid konkurransedyktige på pris, har et godt utvalg og yter personlig veiledning og service til både private og bedrifter. Vi leverer både inn- og utvendige.


Markise stoff metervare

Trenger bytte av markiseduk på terrassemarkise. Mål er ca 4x 250m. Utsolgt på nettlager – sjekk. B: Samme markise som type A men med snekke og sveiv. Skal montere den selv, så. Våre markiser har en forventet levetid på år, men behøver som regel en dukskift etter år. Med et dukskift oppgraderes din markise, og ser splitter ny ut. En solid terrassemarkise som har et utfall på meter og med halv kassett i kraftig epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk. FÅ BEST PRIS på.


Frittstående markise 300x3m antrasitt. Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk. Uforpliktende tilbud. Vi tar ansvar for korrekt oppmåling siden alle våre produkter blir skreddersydd til deg.


Markise stoff metervare

Basert på dine ønsker og behov får du. Ved andre mål eller nye produkter vennligst ta kontakt for tilbud. Tilbudet er ink mva. Delbetal fra 31- per måned.


Information Produktet leveres kun med leveringsmåten ”Hente i. Motordrevet markise. Shopping cart Legg i handlekurven. Oppgi produksjonsmål på ny markiseduk. Bestill dukprøver her.


Error during calculating! Gratis nyhetsbrev. Med over års bransjeerfaring tilbyr vi gode og praktiske løsninger for både privat og bedriftskunder. Liten Norsol markise, litt brukt til demo.


Profesjonell rens av markiser. Ta kontakt oss for et uforpliktende tilbud på vask av persienner og markiser.


ShutterBox er en driver som er lar deg trådløst kontrollere din markise ved hjelp av smarttelefoner eller nettbrett. Få gode tilbud fra oss :-) Meld meg på.


Markise stoff metervare

Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Raskt og enkelt! Stoffene blir hentet fra Dickson og fra Sattler, som begge er internasjonale selskaper med salg i hele verden. Har akkurat byttet en år gammel markiseduk.


Kjøpte seent på høsten da det var noen sinnsyke tilbud og endte med å betale kr. Anbefaler ingen til å kjøpe hos Kjells markise.


Hadde egentlig gitt opp å få svar, siden selger sa han ikke rakk å sende tilbud før helgen, men skulle sende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.