torsdag 16. februar 2017

Hytter moduler

Kan settes i rett linje eller i L-form. LØFTES DIREKTE TIL TOMT. E-post: bjornfjell. Kontaktperson: Asbjørn. Adresse: Gamle Ålgårdsveien 70.

LAST NED KATALOG OG LEK MED MODULENE. Last ned vår modulkatalog, skriv den ut, klipp ut moduler og "bygg" din egen hytte hjemme. Arkitekt Ingar Dalen har lang erfaring med prosjektering av hytter, samt utvikling av elementhytter sammen med elementfabrikk. Produksjonen foregår i Litauen.


Lenvikhytta fører et variert utvalg av både små og store norske hytter med Hems. Fire av hyttene er under Kvm og elleve. Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som.


Eventyret starter.

Hytter og minihus. Salg av hus og hytter er flyttet til vår andre side. Her kan du se bilder, video, prospekter, 3D-plan og animasjon fra våre hytter. Husk at vi tilpasser hyttene etter dine behov.


Det å bygge en ny hytte er ofte både dyrt og tidkrevende, men sånn behøver. Med modulhytter velger du selv helt enkelt hvilke moduler eller. Hos oss finner du alltid en hytte som passer for deg.


Vi har hytter for enhver lommebok og vi kan tilpasse alle våre modeller til din. Stilig moderne hytte med flatt tak.


Glass er en særegen designperle – en konsepthytte bestående av en hovedhytte i tillegg til valgfrie moduler. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Bygg hytta selv - det er enkelt og sparer deg for mye penger! Bygg din egen hytte – det høres kanskje ut som en.


Høy kvalitet, moderne og fleksibel modul hytte. Hvis du vil eie et hus, en hytte eller badstue, er vi villige til å hjelpe deg.


Drømmer du om late dager på hytta, kommer du langt med byggesett og. Byggesettene består av ferdige moduler og materialpakker.

Huset har en åpen hovedmodul og det er mulig å bygge et større hjem ved å tilkople flere moduler. Her er muligheten for å få en komplett ferdig hytte levert rett fra fabrikk som løftes på plass med kran på fundamenter som er klargjort på forhånd.


Sunnmørshytter er en serie hytter basert på standardiserte og fabrikkproduserte moduler og elementer montert på byggeplass. Leveransen inkluderer utvendig.


Manta North leverer ferdige hytter og anneks som er designet til å fungere i det. Dra bildet rundt for en 360° visning av den 75mstore Manta Ray modulen. Velg Danmarks mest rutinerte aktør innenfor bygging av hytter.


Når vi skreddersyr en hytte er vi opptatt av at kunden skal oppleve at den oppfyller deres behov. Men like viktig er det at den utformes og plasseres slik at den. Både ferdighytter og skreddersydde hytter.


Går du med planer om å bygge hytte i Valdres, så vil du få mange mulige samarbeidspartnere i bunnen av denne siden. Antall hytter, årlige endringer og. Våre hus, hytter og garasjer blir levert som moduler ut til byggeplassen.


Vi produserer modulene innendørs i tørre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.