tirsdag 21. februar 2017

Sollesnes skiferbrudd

KJELLER Gang: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Kjellerstue : Laminat på gulv, malt overflate og malt panel på vegger.


Utstyrt med dusjkabinett, veggmontert wc, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. KJELLERSTUE : Laminat på gulv og malte plater på vegger. Gang ca 2m2: Legge gulv, noe panelplater på vegg. Soverom ca 8m2: Legge gulv, nytt vindu, ny dør.


Bolig til salgs - Hytte med soverom og kjellerstue med en utrolig flott og vidstrakt utsikt - ligger usjenert og i enden av. Downlights på ba hall, kjellerstue og kjøkken. Vannbåren gulvvarme gjennom fjernvarme i de fleste gulv. Utvendige persienner på vinduer mot sør.


Sollesnes skiferbrudd

Malt panel i himling. Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under eksisterende golv. Maling og gulv i kjellerstua.


Skal du gjøre om kjelleren til leilighet eller kjellerstue ? Byggforskserien viser hvordan vegger og gulv kan isoleres, hvordan man bygger bad i kjelleren, senker. Slurv kan i verste fall gi skjevt gulv og ødelagte materialer. Enten du skal legge nytt gulv på betong, tregulv eller gulvbelegg må du sørge for at underlaget du skal.


Har du plass i kjelleren som du kan tenke deg å utnytte til kjellerstue. Finner du muggsopp eller salt- eller kalkutslag på gulv, vegger eller tak.


Hvis det ikke er isolasjon under det eksisterende gulvet må det ikke isoleres. Om man vil ha en enklere løsning, er det mulig å legge EPS eller XPS på gulv.


Stuen er malt med lyse farger både på gulv, vegger og i tak. I rommet hvor vi nå har kjellerstue var det bare vann, stein og sand. Dette er en kjellerstue som vi skal male. Halve stua har panel som vi.


Vi skal også legge nytt gulv, og vil gjerne ha forslag til farger. Gulvet er lys grått (teppe). Nå lurer vi på hva slags farge vi skal gå for i gang og kjellerstue. Flislegger, Gulv, Murer Har en gang på ca.


Har også en kjellerstue med likt gulv, kan. Uisolert kjeller som skal innredes til ba vaskerom, kjellerstue og treningsrom. Nye vinduer skal settes inn etter krav om oppholdsrom med. Er kjellerstuen eller loftsrommet godkjent for opphold?


Deler av kjeller er innredet som kjellerstue. Kan man legge vinylgulv rett på ? Varmekabler i gulv i kjellerstue og vaskerom. Forøvrig panelovner.


Enebolig Bruksareal: 1. Kontor : Laminat på gulv, mdf panel på vegger og malt panel i himling. Gulv med fliser, belegg, malt betonggulv og synlig betong.


Romslig kjellerstue med vedovn og varme i gulv. Hvis kjellergulvet ikke har fuktsperre, bør du bygge opp et nytt gulv. Den sikreste gulvoppbyggingen på eldre kjellergulv er å bruke betongpåstøp.


Ferdigstilt bad å kjellerstue. På gulv bad er det brukt historiske fliser og vegger hvite 60xpolerte. Stonewall fasadeskifer på vegg i dusj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.