mandag 20. mars 2017

Dørterskel list

Neste innlegg: Frødyrking på Frilund Gård. Produktkategorier. Christopher Rodriguez dyrker mikrourter til restauranter, kantiner og. Også gressløk, mynte og basilikum vokser i potter i vinduskarmen eller på.


NeoFarms) til å dyrke urter, frukt og grønnsaker uten jord. En del frø må du starte med å så inne før du kan plante dem ut, mens andre kan du så direkte jorda ute. Så enkelt kan du lage egne grønnsaker og urter.



Du kan dyrke i hva som helst, så lenge det holder på jor og slipper ut vann. Lecakuler i bunnen av en bøtte eller pallekasse kan fungere som. Salater, urter og reddik er effektivt å dyrke. Basilikum er veldig varmekrevende og kan egentlig bare stå inne i kjøkkenvinduet hele året.


Salat, urter (ikke basilikum ), vårløk, potet, gulrot. Når du dyrker dine egne urter, som mynte, kan du være sikker på at de.


I denne bloggen finner du én såkalender for innendørs forkultivering og. Lei av at urtene du kjøper i butikken dør? Her er hageekspertens råd for hvordan du kan dyrke urter i. Vil du lære mer om såing, og bruk av krydderurter, og hvilke som overlever vinteren og hvilke du må så. Internasjonale frøprodusenter merker stor etterspørsel etter frø i disse dager.


Det er trendy, miljøvennlig, rimelig og smart å dyrke urter inne og. Så kan du begynne med å velge ut de urtene som passer til jord- og solforholdene, og ikke minst urter du liker å bruke i matlagingen, tipser. Når du har sådd egne urter vet du akkurat hvilken sort du har, og kan da være tryggere med.


Hold deg for all del unna urteplanter i matvarebutikken, hvis du har tenkt å dyrke planten videre. Vi elsker å ha friske urter tilgjengelig når vi skal lage mat. De krydderurtene Mester Grønn selger på våren er dyrket på frilan og har en fantastisk kvalitet. Stelletips: Plassering inne bør være solrik, og planten må vannes hyppig.


Urter kan dyrkes fra frø eller kjøpes som ferdige planter. Kjøp økologiske planter og. Begynn gjerne tidlig vår med å sette frø inne.


Plassering: Gressløken trives like bra ute som inne og plantes i en krukke med blomsterjord. Krukken er et must når du skal gro og dyrke urter. Enkel innedyrking, del 3: Innred med urter og grønnsaker. Du skal kun plante de medfølgende kapslene med urtene dine, og resten skjer helt av seg selv - helt uten sollys!



Inspirert av vertikale. Ferske krydderurter dufter og smaker godt og er veldig enkelt å dyrke. Slik gjør du : Velg en krukke med hull i bunn (slik at overflødig vann kan renne ut). I Norge er den lyse og varme årstiden kort, rett og slett for kort for mange av de vanlige blomstene og grønnsakene vi vil dyrke.



Unngå direkte sollys den første tiden. Publisert i Planting og stell og tagget med så, frø, blomster, plante, grønnsaker, dyrke. Dyrk urter fra balkongen. Krydderurter kan du enkelt dyrke i vinduskarmen eller på balkongen.


De er både dekorative og smaker godt i maten. Nedenfor finner du en liste over urter og grønnsaker som er populær å dyrke inne.


Høstes etter - uker Høstes etter - uker Høstes etter 8. Dessuten synes jeg ikke det er så enkelt å lykkes med å dyrke basilikum annet sted enn inne, fordi den er litt krevende å få til. Den vil ha det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.