torsdag 16. mars 2017

Elektrisk lås

Kjøp en smart elektronisk dørlås hos Elkjøp. Finn en digital dårløs med kode, som. Elektrisk lås - Næring. ELEKTRONISK LÅS. Besøk butikken vår. Låshuset Sikkerhetssenter.

I tillegg til dette er V2N en komplett lås med inkludert låskolbe og blekk, når den er installert kan du være sikker på at låskoblen går inn som. Unngå nøkler – lås opp elektronisk.


Kode eller mobiltelefonen er fullgode erstatninger. De beste systemene gir deg mange muligheter ut over det å åpne og låse en dør. Med elektroniske låser kan du.


KODE MED «NOGO ATTÅT»: Nøkkelfrie låser er i dag mye mer enn bare. Lås styrt av mobiltelefon – bruk en gratis app!


Hvis du har dører der sikkerhetskravene er lavere, kan en standardlås eller et enkelt elektrisk sluttstykke fungere fint for din virksomhet.

Du velger selv hvordan du vil låse opp – ved å taste den. Har naboen installert elektronisk dørlås og gjort deg nysgjerrig på hvilke goder en slik lås egentlig besitter? Ved å komplementere med tilbehør kan låsen til og med bli en del av et eventuelt alarmsystem og styres med App på.


De elektrisk låste portene styres bekvemt og sikkert via eksempelvis et adgangskontrollsystem. Ny modell er Fg godkjent. Kan åpnes med kode, brikke, fjernkontroll eller app. Mulighet for venstre (SX) eller høyre (DX) applikasjon.


Praktisk, lett og robust lås for el -sparkesykler og elsykler med innebygget tyverialarm på hele 120dB! Låsepinnens plassering gjør den umulig å klippe i stykker.


Smart og hurtig får du adgang til dine våben og ammo. DORMA Motorlåser. DOrMa DMl intello motor- låser kan anvendes i de fleste dører. Min egen el-scooter, en Segway Ninebot (RobotExperten) har en elektrisk lås på.


Yale Doorman v2n elektronisk dørlås grå. Derfor kan du føle deg sikker på at låskolben går inn i låsblekket og at døren går i lås. Dra på jobb og lås opp via Verisure-app på mobilen.


Med Verisures låsmodul, Smartlock, i din elektroniske dørlås og Verisure app, kan du låse opp og igjen døren.

Mekanismen er da konstruert slik at dersom leppen er i åpen stilling når spolen gis signal om å låse, kan den fortsatt lukkes, men ikke motsatt. S olenoidlås, elektrisk sluttstykke og magnetlåser benyttes ofte som daglås og styres helt eller delvis av adgangssystemet og eller brannalarm.


Dette på grunn av. Eller har du ofte blitt stående på utsiden av døren når døren går i lås ? JA-120N BUS – modul for styring av elektrisk lås. Den er utstyrt med. Gummiplate med elektrisk kontakt.


Bakluken holdes lukket av en elektrisk lås. For stor kraft kan skade den elektriske kontakten til gummiplaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.