onsdag 12. april 2017

Blanke vinduer uten striper

Ikke pøs på med vann på vinduet, da blir det vanskeligere å få dratt av all fukt uten å få striper. Mange sverger til eddik for å få ekstra blanke og. Slik vasker du vinduene uten å få striper.


Blanke vinduer uten striper

Her er ekspertenes tips til vårens vinduspussing. Tørk av kantene med et laken for best mulig resultat. Nå har du fått vinduer uten striper, lover driftslederen.


Vil du ha skinnende blanke vinduer uten striper ? Vann og zalo på vinduene. Jeg har en venninne som har jobbet i vaskebransjen, og hun kom med ett utrolig effektivt tips. Du kan godt bruke avispapir for å fjerne striper også, men det er. Pusseskinnet tar til seg det overflødige vannet og etterlater rutene blanke og fine.


Da holder vinduene seg blanke og fine lenger. Pass på at vannet er kaldt eller svakt lunkent. Varmt vann gjør at salmiakken fordamper opp i. Holder du nalen med feil vinkel, etterlater du vann i enden av nalen, som da danner en stripe på vinduet, sier Hans Erik Hauge, daglig leder.


Vindusvaskeren suger effektivt opp brukt vann og såpe, så du slipper striper og skjolder på vinduet. Kan også brukes på andre blanke flater.


Men mange kvier seg til å gå i gang, for det er ikke enkelt å vaske vinduer uten sjenerende striper. Her er triks for å vaske vinduene effektivt - og med liten innsats. Eddik gir også et blankt, krystallklart resultat. Hvis du gjør det på en solskinnsdag, vil solen tørke vaskemiddelet på en slik måte at det etterlater striper.


VINTERVASK: Vasker du vinduer i minusgrader, trenger du de samme. De holder seg også.


Hvordan skal vi få vinduene blanke, uten stygge striper ? Vinduene ble rene og blanke etter vask, uten skjolder. Oppvaskmiddelet gir vinduet glans og salmiakken løser opp fett. Vindusvask kan gjøre en stor forskjell når det kommer til lyset i hjemmet ditt. Les mer for fem enkle steg mot rene vinduer uten striper.


Blanke vinduer uten striper

Rengjøring av vinduer innvendig. Har lett for å bli igjen litt striper og skjoller. Vi har samlet noen av metodene vi mener er best for et blankt og flott. Det er et kjent triks å bruke avispapir for å polere vinduer og speil.


Enten det nå er store glassfasader eller tradisjonell vinduspuss, utføres alt arbeid uten skjolder og striper. Vi har egne hemmelige blandinger som gir ekstremt.


Glem vaskebøtter, kluter og stripete vinduer - slipp solen inn og la vinduene dine skinne! ENJO innebærer ingen bruk av skadelige kjemikalier, som gjerne sprayes på vinduene og i verste fall kan gi. Skinnende rent, helt uten striper. For et garantert blankt, skjolde- og stripefritt resultat!


Vinduspuss vindusvask vinduer oslo ski bærum asker holmenkollen blanke vinduer. I tillegg unngår du vannstriper om du holder du nalen på skrå. Til slutt tørker.


På denne måten vil vinduene bli rene og blanke, uten skjolder. Trenger du vask av vinduer? Få blanke vinduer uten striper og renner. Jeg bruker alltid nylonvask i vannet når jeg vasker vinduene, tar det meste av flekker.


Blanke vinduer uten striper

Han er mye flinkere enn meg, får det blankt og fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.