torsdag 13. april 2017

Boligsprinkleranlegg

Wibe Stige enkel PROFF 9m. Enkelstige proff. Skyvestige 2-delt. Stiger til professionelle håndværkere.


Boligsprinkleranlegg

TOOLS bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til reklame og statistiske formål. Hvor lang bør en anliggende stige være?


Dersom du skal bruke stigen for å klatre opp på et annet nivå må stigen være meter høyere enn der du skal gå. Brukes på jevnt underlag. Du fester den enkelt på stigen med skrue og mutter.


Boligsprinkleranlegg

En robust stige for deg som ønsker kvalitet i hver detalj. Denne tilfredstiller kravene til de fleste som ser etter en allsidig og pålitelig stige til ulike.


En fleksibel stige som kan bli lenger ved behov. Husk på å støtte opp eller forankre. Må hentes i Geithus. Men oppbevart inne. Er noe hvit maling på toppen. WIBE STIGE ENKEL 4M. Tilgjengelighet: På lager – Sendes innen 24t. I mer enn år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger og stillaser som gjør at du kan utføre arbeidet på den sikreste og mest effektive måten. Vår første stige ble. Passer alle som er ute etter en allsidig og pålitelig trapp for varierte.


Sjekk priser på stige wibe. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. Produsert i aluminium som gjør den svært. Stabil og sikker stige med robust konstruksjon. Ekstra stor plattform (400x4mm ) med toveis glidesikring. Robust metallhylle med plass til verktøy, maskiner og. Bestil hos Stigefabrikken. INFORMATION ABOUT THIS TEMPLATE. The sections in yellow are optional and will depend on what the client does with the data or the level of information.


Boligsprinkleranlegg

Schneider Electric. Kabelbroer, -renner, - stiger Kabelstige. Det er sjelden at feil på stigen er årsaken til ulykken. Som oftest er stigen. Logg inn for å se lagerstatus. TRAPP PROFF 44P ELOKS 7-TR 72M. Se vårt utvalg her. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.