tirsdag 11. april 2017

Boning av gulv åpningstider

Vi hjelper deg med boning og skuring av gulvflater i Bergen med omegn. Skuring av gulv. Beising av gulv. Rådgiving og vedlikehold av gulv.


PUR gulvbehandling er en flott løsning for å fornye gulvet, og det går raskt å gjennomføre fornyingen.

Fordeler med PUR. Veldig mer miljøvennlig en boning. BONING OG SKURING. Alle gulv trenger vedlikehold og kjærlighet. Vi utfører boning og oppskuring på flere borettslag sameier for våre kunder. Her behandler vi.


Gulv krever en viss oppfølging, særlig på steder som er utsatt for mye tråkk. Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk.

Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Polishbehandling er ofte basert på akryl eller polyuretan, mens boning gjøres. Gulvene gjenspeiler bokomforten, pene gulv er avgjørende for et komfortabelt hjem. Må utføres utenom åpningstid, e. Vaktmesteren melder om at det er tid for oppskuring og boning av oppganger i. Strid om åpningstider i nabobarnehage God oppsluttning om løkkefotball ». Vi har lang erfaring innen gulvpolering og vedlikehold av gulv.


Det bidrar til et. Hos oss får du. På gulvbelegg av vinyl og linoleum utfører vi opp skuring, boning og polering. Når gulvet er helt rent og tørt, legger vi på boning i flere lag.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Legg viktige oppgaver i eksperters hender. Med over 1fornøyde kunder som gleder seg over renoverte gulv som oppleves som nye, øker. Møbel- og tepperens.


Trappevask og fellesarealer.

Gulvet skal tørke helt mellom påføringene og før polering. Alternativ: Påføre tynne lag Pioneer Eclipse gulvforsegler for å beskytte områder med. Gulvbehandling er noe alle gulv har behov for. De fleste harde gulvbelegg har behov for overflatebehandling.


Meget slitesterkt med pur overflate på gulv. Gerbad vinylbelegg har års garanti og trenger ingen boning eller vedlikehold. Flekker fjernes.


HOVEDRENGJØRING GIGI renhold utfører -skuring,rensing og boning av alle typer gulv - rense møbler og tepper med våt-rensemaskin. Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle. Se større kart Få veibeskrivelse.


I hele sommer har Nordkapp bibliotek ordinær åpningstid med unntak av uke 26. Juni) da vi holder stengt grunnet rundvask og boning av gulv. Teppeabo AS Åpningstider : Ma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.