tirsdag 11. april 2017

Festemateriell betong

Teknisk tetning. Tradisjonelle tetninger. Betong innfestning. Spikerplugg med formontert "spiker". Egnet til massive byggematerialer som betong og naturstein. Bruksområder: Trelekter, rammer, tak- vegg- eller pussprofiler. Maskinskruer, ekspansjonsbolter og slaganker. Plugger og brikker. Festemateriell til isolasjon m. Bor et hull som har samme dimensjon som spikeren. Skrå litt nedover. Dette er en metode som egner seg når du skal.


Innfestning i betong kan utføres kjemisk eller mekanisk, gjerne i kombinasjon. I betong kan det til enhver tid oppstå små sprekker. Belastninger som egenvekt, vindlast, svinn og krymping av betongen, m. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


Festemateriell betong

Kruge tilbyr et bredt sortiment festemateriell til industri og bygg. Hos oss får du tak i alt fra selvborende skruer, skiver, slaganker og mye mer.


Begreper som "sprukket betong " og "ETA godkjennelser" har naturligvis størst relevans for profesjonelle brukere av festemateriell, men vil du vite mer om f. Velkommen til Jegard Handel AS for en god. Schneider Electrics Thorsman festemateriell med spiker- og skrueklips leveres i flere farger. Også ypperlig til innfesting av f. Med patentert monteringssystem utviklet for forankring av byg- ningsdetaljer til betong.


Utformingen av de patenterte sag- tannede gjengene gjør at. Verktøy og festemateriell. Minimum drilling depth. PEHD (polyetylen med høy tetthet).


For å vite hva og hvor mye du trenger av festemateriell, vil en god plan. Et annet alternativ når du skal sørge for feste i naturstein eller betong. Russisk forside. Få kontroll på kablene dine ved hjelp av vårt utvalg av festemateriell.


Festemateriell betong

Her finner du det du trenger for å feste og skjule kabler. Løsninger for ekspansjon, gjenging i betong og kjemisk innfesting. Vi har merker som Schneider, Letti. Hos Maxbo har vi et stort utvalg av festemateriell til el-produkter.


Festemateriell betong

FESTEMATERIELL FOR ELEKTRISKE KABLER OG UTSTYR. Kjøp på nett eller i butikk. Ved montasje av ledninger og utstyr på mur og betong benyttes det spesielle plugger. LETTBETONGPLUGG LECA SENKH.


Detaljer: Dokumentasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.