tirsdag 4. april 2017

Glass til tak

Alle profiler til taket er i ubehandlet aluminium. Ypperlig til glasstak. De nedenstående. Derfor anbefaler vi at dette taket brukes i. Drøm deg bort i din egen utestue i glass – omringet av naturen – og menneskene som du er glad i!

Glasstak – Starlight. Det finnes mange type tak du kan velge. Vårt glasstak vil la dere glemme tiden. Men et glasstak til en overdekket terrasse eller utestue?


Ja, det er faktisk også en god løsning. Vi har utviklet et eget taksystem i glass og aluminium som kan monteres oppå en stål- eller trekonstruksjon.


Et glasstak fra Veranda skreddersys selvsagt til ditt behov.

Fra små glassbaldakiner til store vinterhagetak med bæring i stål og aluminium, eller tak med. Skreddersydd tak til uteplassen. For at ditt nye terrassetak skal bli slik du vil ha det, skreddersyr vi taket basert på dine ønsker og forholdene på din uteplass.


Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele. Takprofil i aluminium for tetting av skjøter mellom glass på tak. Profilsystemer for tak. Et terrassetak forlenger sommeren.


Bruksområder. SunGlaze ser ut som ekte glass. Klare, fargede eller opale Hammerglass-løsninger gjør det mulig med spennende løsninger for vegger og tak. Platene kan leveres i opptil 6. VELUX plant glass leveres med pakninger og alle nødvendige skruer og braketter.


Bordet er dekket for våre fjærkledde venner med dette vintage fuglebrettet. Fuglebrettet tilbyr en matplass som er tilgjengelig fra alle kanter. Viser alle resultater.

Taket sørger for at. Sømmene som er tilstede på panoramabildet (ellers kalt glass tak ) skal behandles med tetningsmasse av høy kvalitet. Isolert og uisolert. I tillegg må taket gi god isolasjon, fordi.


Leveres i et bredt utvalg av mål og design. Vi produserer, leverer. WICONAs fasade- og glasstaksystem er gitt navnet WICTEC. Systemet gir nesten.


Vi leverer glassvegger, glasstak og vinterhager i alle størrelser, i god kvalitet og med ypperlig design. Våre montører har lang erfaring.


Et conservatory skal kunne tåle en enorm belastning – vekten av glasset, sterk storm, og tungt snøfall. En baldakin er et enkelt og stilrent tak over inngangspartiet som beskytter mot. Entrétak Exclusive. Shopping cart Legg i handlekurven.


Tak : leveres med 16mm ekstra-sterk polykarbonat UV-beskyttet i klart, bronse og opal farger. Innglassing: skyvedører i aluminium med 5-6mm enkelt herdet glass.


Et sentrum under tak vil ikke bare være en drøm for handelsstanden – men også de handlende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.