fredag 21. april 2017

Gråfarger fargekart

På jakt etter en god gråfarge? Jotuns fargesjef gir deg en beskrivelse av de beste gråfargene. En svært anvendelig mørk grå farge. Nina Holst deler sin jakt på den.


Hvilken gråfarge skal du velge? Og hvilke farger er fine å kombinere med grått?

Hvordan kombinere flere grånyanser. Eksperten gir deg. Vi har samlet forslag til en flott gråfarge til rommet ditt. Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at "det er jo bare en vanlig.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Se paletter eller søk etter spesifikke farger.


Her kan du se fargekart og kolleksjoner. City Motions er en stil i det nye LADY fargekartet fra JOTUN med dype, svale blåtoner, vakre gråfarger og varme, brune.

Nysgjerrig, vakker og sofistikert – med grå farger skaper du en rolig og behagelig atmosfæreI vårt sortiment finns alt fra lyse, milde nyanser, til mørkere. I de nøytrale gråfargene er det ikke tilført noen ekstra farge, det er kun mengden hvitt eller sort som bestemmer hvor mørk eller lys fargen skal bli.


En elegant og lekker gråfarge til alle som ønsker en lun grå farge. Dette er årets nye vinner! Ofte i ulike fargenyanser av svart, brun og grå – gjerne med transparent behandling (beis). Dekkende maling brukes også.


Har du et høyreist og stort bygg, vil. Grå vägg sovrum. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart, som skal speile. De to fargekartene «Greyish Delights» og «Wonderful White» fra Nordsjö er en god hjelp for deg som vil male med hvite eller grå farger.


Blant murfargene finner du nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. Legg særlig merke til gråfargen. En varm gråfarge gir en mer nøytral fremtoning.


Ulike grånyanser på huset tar seg spesielt godt. NCS utgår fra seks elementærfarger: hvitt W, svart S, gult Y, rødt R. Fin å kombinere med andre gråfarger. Hafjell 2som hovedfarge på vegg er flott og går mer mot de mørke gråfargene. Fargekart NCS kjøkken.


Kilde Jotun Lady.

Vil du lese mer om hvilke farger som er kåret til månedens farge kan du søke på Montér her på bloggen. Følg Montér på. DET GRÅ KJØKKENET ER BÅDE PRAKTISK OG STILRENT”. Den er praktisk, stilren og tidløs på en gang.


I tillegg er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.