torsdag 27. april 2017

Malt tregulv farge

Hvitmalt gulv og trapp. Fargekart for gulvmaling. Er tiden inne for å prøve seg på en ny farge hjemme på gulvet? Med malte gulv kan du oppnå et flott resultat som gir nytt liv til hjemmet.


Du kan skape mer lys i rommet ved å velge en hvit eller grå farge til gulvet, mens en. Malte gulv er lette å rengjøre.

Velger du en lys farge vil spre dagslyset og rommet vil framstå større. Mørke gulv kan skape et lunere og mindre rom. Skap sammenheng med malt gulv.


Et gammelt og slitt tregulv, som burde vært skiftet ut, kan gjøres lekkert med maling. Ved å velge en farge som harmonerer. Tips til å male alle typer gulv : Heltre, parkett, vinly, linoleum og fliser. Desto større overflate du maler, jo kraftigere oppleves fargen.


Gi rommet et helt nytt uttrykk med malt gulv ! Enten du har en moderne leilighet eller et gammelt hus, kan malte gulv hjelpe.

Glansen på malingen påvirker opplevelsen av fargene fra det litt prangende. Har du malt gulvet er det finest at listene følger gulvfargen. Mange liker å velge samme farge, men forskjellig glans på list og gulv.


Gulvlistene ble malt med. Her kjøpte nordmenn i årevis trestavs eikeparkett – og malte. Matt og slitesterkt trenger slett ikke være motsetninger.


Nå kan du male gulvet og andre overflater som må tåle litt ekstra, i en matt, lekker farge. Du kan samtidig tilpasse fargen på veggen ut i fra ditt hjem.


Jeg har malt gulv - og taklister, dør og vinduer i letthet halvblank. I stuen er vegger malt i letthet supermatt. Jeg ønsker en myk overgang til. Maling på gulvet har tre hovedfunksjoner: det gir farge til rommet, skjuler.


Rene furugulv er litt på vei ut. Folk ønsker i større grad farge på gulvet, og da helst de lyse fargene, men en del velger også mørke gulv. På et malt gulv kan du bruke de samme sjablonteknikkene som mange i dag bruker på.


Inne i huset har vi malt både vinyl, tregulv og laminat – med noe ymse. Nå er det malt opp i ny, mer voksen farge – men lilla gulv var stas ganske lenge.


Og med gulvmaling er det ikke noe problem om. Slik tar du vare på laminatgulvet ditt.

Gerflor designer, produserer og markedsfører innovative, dekorative og bærekraftige gulv - og veggløsninger! Stadig flere vil ha farge på tregulvet og malte gulv er populært igjen. Da er malte gulv et sikkert kort. I kombinasjon med sobre, mørke farger på veggene ønsket.


Det er en rask måte å forhindre misfarging i den malte flaten. Et slitt tregulv, parketten i stuen, laminatgulvet på kjøkkenet.


Uansett fargevalg, gir heldekkende gulvmaling en stor forandring av rommet. MALE TREGULV : FORBEREDELSE. Større ujevnheter fjernes. Vi starter med en serie gulv som er malt i solide farger.


Leter du etter en måte å fylle rommet med farge på? Prøv å male gulvet på samme måte som veggene. På bildene ser du et utvalg av de fargene du kan få på din parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.