onsdag 26. april 2017

Sikkerhetsfilm vindu pris

Karakteristikk av Foliggo sikkerhetsfilmer. Beskytter mot brann, demper støy. Glass breaks (1). Blast protection europe. Government trusted (3). Sikkerhetsfilm beskytter mennesker og eiendom.

Den har ikke en reflekterende overflate og du vil beholde glasset naturlige. Slik at vi kan bistå med å finne den rette løsningen for deg. Får man noe grommere bil egentlig? Og helfoliering av bil.


Egenskaper (med mm tykke glass ). Blir vinduet blir utsatt for innbrud hærværk, trykkbølger fra uvær eller eksplosjoner. Filmen sørger for at når glasset.


Vil sikkerhetsfilmen holde glasset på plass.

Minimer glassrelaterte skader. En av de mest vanlige årsakene for skade ved en eksplosjon, er flygende glassfragmenter.


Holder glasset effektivt på plass ved trykkpåkjenninger, og hindrer glass splinter å trenge inn i rommet. Plyguard 5sikkerhetsfilm er sertifisert og godkjent i. Foliering, sikkerhetsfilm. Antigraffiti film – til.


Film som reparerer knust glass. Dekorfilm til glass – mange mønstre og farger. Innsynshindring. Vi jobber med glass og glassarbeid.


Våre sikkerhetsfilmer forsterker glasset, og reduserer risikoen for skader på person og inventar ved knusing. Bilglass, det fikser vi! Landsdekkende kjede, online timebestilling. Gratis lånebil ved behov.


Norges største. Spesialister på solfilm, dekorfilm og sikkerhetsfilm til glass. We stick it where the sun DOES shine.

Byggeforskrifter kan kreve at glass på utsatte steder, som. Ikke alle filmene passer for alt glass. Uherdet glass og vinduer i offentlige areal trenger sikkerhetsfilm. Den legges på det eksisterende glasset og finnes i mange forskjellige varianter.


Solfilm og sikkerhetsfilm. Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Når sikkerhetsfilmen er. I produksjonslokaler vil standard bygningsglass med sikkerhetsfilm være langt sikrere enn vanlig glass.


En sikkerhetsfilm er en spesiell type film som sikrer glasset mot knusing. Akkurat som en antiknusefilm forhindrer den at glassruter knuyses og reduserer dermed.


Splint- og sikkerhetsfilm monteres på innsiden av glassruten og holder knust glass på plass hvis uhellet skulle være ute. Sol- og sikkerhetsfilm. Dette kan redde liv, forhindre skader.


Mikron er bestillingsvare. Kontakt oss for leveringstid. Get the latest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.