fredag 28. april 2017

Terrassemarkise vind

Terrassemarkisen i vind og regn. En ting er sikkert med norsk vær: Det skifter, og ofte skifter det raskt. Selv om solen skinner når du starter forberede middagen. En sensor gir varsel når vinden når en viss styrke og setter da i gang motoren som ruller inn markisen.


Er det ofte vind og regn? Ligger hjemmet ditt lunt til eller blåser det kraftig?

Bor du vindutsatt anbefaler vi høyere antall wire i markisearmene. Trendline, Topline. Dette skal konstruksjonen ta opp i seg ved fjæring i armer. Ved sterkere vind enn.


B-prestige er en terrassemarkise med foldearm og høykvalitetsduk. Denne eksklusive markisen er i vindklasse og tåler opptil km vind i timen, hvilket. Midtbalken gjør at duken blir strammere. Betjenes med sveiv eller motor, evt.


Vindføler beskytter markisene dine ved å trekke de automatisk inn dersom det begynner å blåse.

Når vinden har løyet, kjører du bare markisen ut igjen. Med terrassemarkise blir uteplassen nærmest som et ekstra rom i huset. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden. En løsning som gir et rent og diskret uttrykk når markisen er trukket inn.


Tåler vær og vind. Alle våre terrassemarkiser leveres i vindkategori ellerut ifra. Når solen begynner å ta tak, strekker markisen seg ut. En stor terrassemarkise er det knapt nok mulig å sveive ut og inn for.


Kassetten beskytter duken for vær og vind hele. Kan leveres med. Sensorer sikrer at markiseduken automatisk rulles inn i svakt sollys og i sterk vind. KORT OM TERRASSEMARKISER OG VINDUSMARKISER.


For økt komfort. En terrassemarkise er praktisk, kan dekke store flater, er enkel å montere, enkel å betjene og. Flott terrassemarkise som både beskytter og pynter opp på terrasser og verandaer. Semi-kassett – markisen har lokk og.


REX terrassemarkiser gjør ikke bare terrassen til en mer trivelig uteplass når solen står på. Gir økt stabilitet, spesielt mot vind.

Norlet terrassemarkise. Markise for ditt vindu eller terrassemarkiser. Akzo Nobel) for å stå imot vær, vind og korrosjon. Sol- og vindvaktsensoren kan styre opptil fem markiser.


Er målet å skjerme uteplassen fra varme. Våre terrassemarkiser leveres med veldig enkel hev og senk funksjon via sveiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.