mandag 29. mai 2017

Braketter til markise

Vi skreddersyr solide lakkerte aluminiumsbraketter som festes under gesims, enten denne er rett eller skrå. Markisen monteres på disse foran takrennen, og et.


Braketter til markise

Det er slett ikke så vanskelig å montere markise som mange tror. Med disse rådene går det smertefritt å sette opp din nye markise. For at markisen ikke skal vri seg burde brakettene sitte så nærme armfestet som mulig.


Det er på dette punktet det blir størst belastning. Er det flere enn to braketter. I horisontalt plan bør brakettene plasseres nærmest der kreftene fra markisen. Da lønner det seg å få satt minst én brakett i nærheten hver bærearm- brakett.


Løsne ikke markisearmenes fester på grunn av de kraftige spennfjærene. Oppmerking og montering av braketter. Legg markisen foran monteringsstedet og mål.


Min utrullede markise tålte ikke årets siste snøfall i Oslo:Heldigvis var det. Det samme gjelder for kassettbraketter. Dersom du tenker å. I, eller under takutspring med spesielle vinkler.


Det kreves en frihøyde på minst cm. Brakettene, fig. Leveres med universalbrakett for montering i tak eller vegg. Utfall lengde 250cm.


Braketter til markise

Trenger noen som kan lage braketter som man fester under taket på takstol som løfter markisen over takrennen. Taket er for lavt i forhold til. Det er viktig at brakettene er på linje ift hverandre og i vater.


Montering av braketter på vegg uten montasjeplate. Plassering av markise i brakett.


En robust, spesialdesignet brakett for å muliggjøre montering av markise til takstativ eller en LockNLoad Plattform. Det er forskjellig braketter for vegg( se fig 1) og tak(fig 2). Merk opp en rett linje i den høyden brakettene skal festes – bruk vater.


TREKK IKKE INN MARKISEN HVIS DUKEN ER VÅT, SLAKK ELLER DET ER. Mål fra vindu eller dør for å finne omtrentlig plassering av brakett.


Husk beregne litt klaring (ca cm) på hver side av markisen mot f. Stor (2-cm) så vi får. Måltaking av terrassemarkise. Skal du montere under tak eller gesmimskasse, benyttes samme brakett som bare vendes.


KASSETT, En unikt designet fullkasset markise. Armene er skjult inne i kassetten nar markisen ikke er i bruk. Denne braketten festes enkelt med bolter inn på baksiden av markisen og til det meste av det du måtte. Først må del og demonteres på markisen.


Braketter til markise

Se deletegning i figur 4). Så kan motoren føres inn der del var i røret for markiseduken del 7. Gjelder markiser som monteres der det ikke er overliggende balkong, dvs.


Levert med feste braketter som standard. Kompakt og stilren konstruksjon med den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.