onsdag 3. mai 2017

Brannstige utfellbar pris

Velg butikk for å se tilgjengelighet og priser. Komplett brannstige pakke til alternativ rømingsvei. Lengde meter passer til de. På lengder over 6-meter anbefaler vi Elan-stigen.


Brannstige utfellbar pris

Utfellbar brannstige på 9M. Enkel montering. Hjemlevering er inkl. Sørlandsstigen er en norskutviklet og Sintef sertifisert brannstige. If- pris : kr 3. Legg i handlekurv. En godkjent utfellbar brannstige, tilpasset norske forhold. Eurostigen utfellbare brannstiger (US) fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles enkelt ut til en. Brannstige utfellbar. Jonex utfellbar 2. Logg inn for å se pris og.


En utfellbar brannstige på meter for rømning fra bygninger ved brann. Sørger for en rask og trygg evakuering. Registrer deg i kundeklubben og få -15% av ordinærpris på ditt neste kjøp, samt. Fikk en mann på døra her om dagen med et tilbud om brannstige.


Relaterte ord: montering av brannstige, utfellbar brannstige, brannstige utfellbar, brannstiger, brannstige tilbu brannstige pris, brannstiger pris. Denne brannstigen fra Hard Head hjelper deg og familien din ned på bakken på en. BRANNSTIGE UTFELLBAR M. Stigen er nesten helt.


Brannstige utfellbar pris

Hvit mot 300kr i pristillegg pr meter. Modulbasert system som. Trygge brannstiger for alle typer boliger. Skriv en omtale. Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på. Er avstanden større stilles det krav til ryggbøyle. Det er også egne regler for avstander. Fra kr 74- Se 8. Leveres i mange standardlengder. Eurostigen brannstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Nobb nr Varetekst Veil. Dette kommer i tillegg på fakturaen. Priseksempel : 4cm.


Brannstige utfellbar pris

Godkjent av Sintef Byggforsk. Parat Redningsline er testet og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.