onsdag 31. mai 2017

Får ikke vinduene rene

Mikrofiber og vann. En enklere metode er rett og slett å vaske med vann og en mikrofiberklut. Har du vasket huset med kraftvask før du har malt?


Får ikke vinduene rene

Da er det ekstra viktig å vaske vinduene etterpå, ellers kan glasset få matte flekker som ikke. Det skal sies at man heller ikke bør vaske vinduer når det er minusgrader ute.


Får ikke vinduene rene

Da fryser nemlig vannet så fort på vinduet at du ikke får sleiket. Vi tipser deg til hvordan du får skinnende rene ruter. Synes du det er vanskelig å få vinduene helt rene ? Selv om rengjøring ikke er en morsom jobb, har alt en løsning.


Her er triks for å vaske vinduene effektivt - og med liten innsats. Rene vindusflater. Da fryser vannet så fort på vinduet at du ikke får sleiket bort smusset.


Bruker du mikrofiberklut, trenger du ikke såpe i vannet. Vasker du med klut, er det vanskelig å få vinduene helt rene, og du ender gjerne opp med skjoler og. Jeg har forsøkt å tørke av vinduet med Surfex HD 1:på en klut for å ikke søle på.


Går du systematisk frem, kan du få vinduene skinnende rene i en. Vask fire ganger i året gir de reneste vinduer til den beste. Få ting er så synlig som et skittent vindu i sola.


At det kan føles som en stor jobb å hele tiden holde dem rene er heller ikke til å stikke under stol. Heldigvis er det. Soda (natriumkarbonat) passer ikke til rengjøring av vinduer med. I dag kan du få kjøpt vindussprayer som sikrer langvarig effekt ved å. Flytt møbler og liknende slik at dette ikke får skittent vaskevann på seg.


Så hvordan skal du egentlig vaske vinduene for å få dem så rene som mulig? Slik blir vinduene flekkfrie. Forvask: - Du kan gjerne vaske.


Vi viser deg hvordan du får skinnende blanke vinduer uten striper. Jeg har faktisk prøvd Jif-settet, og det var slettes ikke dumt, forklarer Stefan Krosby i Stefans.


Men å få alle de små firkantene rene, også i hjørnene, kan by på utfordringer. IKKE bruk skrape eller andre skarpe gjenstander eller børster mot vinduet!


For å vedlikeholde de rene og pene vinduene dine, så kjøp en klut. Men mange kvier seg til å gå i gang, for det er ikke enkelt å vaske vinduer uten sjenerende striper. Vindusvaskeren. For å holde vinduene rene må det utføres jevnlig vindusvask.


Blir dette sittende lenge nok, er det ikke enkelt å få dette vekk. Er fasaden svært. Første gang du vasker disse så bør du ikke vaske dem med annet tøy – for å. Bruk nok såpe – men heller ikke for mye – og skum opp. Da er det bare å kopiere teknikken og øve seg – så får du snart skinnende og rene vinduer du også.


For å gjennomføre den perfekte vindusvasken, er det noen få ting man må. RENE VINDUER : Med riktig utstyr kommer du til der du ellers ikke har mulighet. Det er selvfølgelig ikke så lurt å kjøre på akkurat den dagen det er minus ute.


Får ikke vinduene rene

Ellers har hun følgende tips til hvordan du kan få skinnende rene vinduer selv. Jeg ville brukt naturgummi. Husk å sjekke om nalen har fått et hakk. Ikke kjøp den billigste.


Da må den byttes, ellers får du stripete vinduer, sier. Runden rundt huset tar ikke lange tiden. De som bor oppe må få det til selv på sine vinduer. Og om man ikke får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.