fredag 12. mai 2017

Fargekode grunnmur

Fargekode grunnmur

Hvilken farge du velger på. Derfor har Jotun utviklet en rekke farger for grunnmur som matcher våre. Velg farge på grunnmur med omhu, den er langt viktigere enn du tror.


Her får du vite hvilken farge du bør gå for. Hvis man har en høy grunnmur, kan en mørkere farge være fin, men ikke så mørk som huset. Har du et antikt hvitt hus, vil det virke møkkete med. Også hvite hus blir flott med en mørkere farge på grunnmuren.


Her ser vi et eksempel på et hvitt. Og nei, du bør ikke velge hvitt. Riktig farge til muren er avgjørende for en flott helhet på huset. JOTUN Premium Mur gir muren et flott, matt utseende og finnes i en rekke farger.


Slik velger du riktig farge på grunnmuren. Vi har nettopp malt om huset fra gult til hvitt, og lurer på om noen har tips til farge og maling til grunnmuren. Forøvrig har huset stående kledning.


Jotun Premium Mur gir en varig pen mur, uten flass og sprekker! Sett riktig farge på muren! Har du egghvit hus og ønsker en grå mur, velg en gråfarge med gult i. Alle hovedfarger har en anbefalt farge til grunnmur, som gir huset en.


Under hver hovedfarge i fargekartet, finner du forslag til to staffasjefarger, samt en farge til grunnmuren og en terrassebeisfarge. Grunnmur Stråfarget grunnmur står fint til den lune. De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet.


Fargekode grunnmur

Du kan velge mellom en rekke farger som alle er spesielt utviklet for murhus og grunnmur. For å forenkle farge - valget, deler våre eksperter. Butinox Futura Selvrensende. Maling av detaljer og grunnmur.


Fargekode grunnmur

Med farge kan enkeltelementer og detaljer i fasaden fremheves eller. Den høye grunnmuren i hvitt og den panelte øvre delen av fasaden. Det er fastsatt standard for farger på garasjene. Fargekoder for garasjer.


Velg gjerne en mørkere farge på grunnmuren, da det kan gi et stabilt og behagelig inntrykk. Et hus som er malt i en mørkere varmgrå gjør seg svært bra i et. Ekstrem farge - og glansholdbarhet.


En jordfarget grunnmur setter prikken over i-en for en helhetlig fargepalett utendørs. Mange er tjent med å bytte ut den helhvite grunnmuren med dype og. Se her hvordan du best kan fargesette grunnmuren på huset ditt slik at den passer til fasadefargen.


MALINGSOVERSIKT OVER SAMEIETS FARGEKODER. Den silkematt finishen gjør det enkelt å vaske vekk smuss og skitt. Y06R Nordsjø, Sandtex farger for puss, betong og tegl. Det er ikke anledning til å fravike disse fargene.


Dersom dette trenger å males, må du bruke de fargekodene som gjelder for din oppgang. Struktur og farge er bare en av variasjonsmulighetene da hvert underlag har sine spesielle behov som skal tilfredsstilles for å oppnå en varig og vakker flate. Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.